Diabetes - information, typer, droger, mediciner, behandling, piller, tabletter.

diabetes behandling mediciner online

Om du skriver diabetes, tidigare kallad insulinberoende diabetes mellitus (IDDM) och diabetes med juvenil debut, kommer din kropp inte att producera insulin eller generera den bara i riktigt små mängder. Symtom uppträder allmänt plötsligt, vanligtvis hos personer under två decennier gamla. De flesta alla fall händer om puberteten runt åldersgruppen 10 till 12 hos tjejer och ålder tolv till fjorton hos män. I USA utgör typ 1 diabetes cirka fem till tio procent av alla diabetesfall. Kanada, Typ en viss diabetes utgör cirka tio procent av de flesta diabetesfall. Diabetes mellitus typ 2 är ansvarig för över 80% av diabetes situationer i USA, Kanada och europeiska länder, skriver du diabetes utgör ungefär ett par till tio procent, med resten på grund av ytterligare orsaker.

 

Typ 1-diabetes uppfattas som en förstörelse från pankreatiska beta-celler, vilket resulterar i absolut insulininsufficiens. Normalt beror detta på autoimmun förstörelse i pankreatiska beta-celler. Screening för is-cellantikroppar (ICA) eller ytterligare autoantikroppar i serum kan vara användbar i händelse av att det är vanligtvis nödvändigt att upprätta analysen. ett optimistiskt resultat är vanligtvis en indikation på immunförmedlad eller kanske typ 1A-diabetes. Utan behandling Typ en viss diabetes påverkar graden av metabolism av överskott av fett. Eftersom kroppen inte kan omvandla glukos till energi börjar det för att hålla ner fett som är avsedd för gas. Denna typ av produktion ger upphov till syror i blodet, känt som ketonkropp, vilket hindrar cellulär andning, det energiproducerande förfarandet i celler. Individer med typ 1-diabetes har ett fullständigt krav på insulinbehandling och kan utveckla diabetisk ketoacidos (DKA) om inte egentligen tillhandahålla insulin. Obehandlad typ 1-diabetes påverkar ämnesomsättningen av extra fett. Eftersom kroppen inte kan omvandla blodsockret till styrka, börjar det att bryta rakt ner, hållt överflödigt fett för energi. Detta skapar ökande nivåer av sura substanser i blodbanan kända som ketonkroppar, som vanligtvis hindrar mobil andning, det energiproducerande förfarandet i hudceller.

 

Typ 2-diabetes genom mycket den vanligaste typen av diabetes, och ses som ett variabelt exempel på insulininsufficiens och resistansnivå. Ändå är det ibland svårt att skilja mellan typ du och atypiska presentationer av typ 2-diabetes. Olika individer med typ 2-diabetes sjunker beta-mobiltelefonfunktionen när tiden går och behöver insulin för att få glukoskontroll. Beroende på insulin kommer således inte att skilja mellan diabetes typ 1 och typ 2. Individer med diabetes mellitus typ 2 förekommer typiskt med hyperglykemi, även om ketoacidos kan uppträda. Försummad Typ en viss diabetes påverkar fettens fettförbränningskapacitet. Eftersom människokroppen inte kan omvandla glukos i energi, börjar den kunna hålla ner fett i bensin. Denna typ av producerar förhöjda nivåer av sura substanser i blodet känt som ketonfysik, vilket hindrar cellulär andning, det energiproducerande förfarandet i celler.

 

När diabetes förstås diagnostiseras innehåller behandlingen bland annat hantering av sockermängden i blodet och undvikande av komplikationer. Baserat på typen av diabetes uppnås detta ofta genom regelbunden motion, en försiktigt hanterad dietplan och medicinering.

 

Avsett för individer med typ 2-diabetes börjar behandlingen med kostkontroll, träning och viktminskning, även om tiden överstiger denna typ av behandling kanske inte är tillräcklig. Människor som har typ 2-diabetes använder vanligtvis hälso- och sjukvårdspersonal för att göra ett dietprogram som hanterar blodsocker för att säkerställa att de inte växer lika snabbt efter måltiderna.

Main page - Other articles