Diabet - tratament.

tratamentul diabetului zaharat online

Diabetul este descoperit prin calibrarea cantității de zahăr din sânge, după ce o persoană oferă postit (abstinent venind de la mese) timp de aproximativ 8 ore. În unele cazuri, medicii stabilesc diabet prin simpla administrare a unui control de toleranță la zahăr oral, care acționează asupra nivelurilor de zahăr după și înainte ca un anumit volum de bomboane să fie ingerat. O verificare alternativă care se creează pentru a găsi un anumit tip de diabet în căutări pentru anticorpi specifici (proteine ​​cu capacitatea de combatere a bolilor care atacă substanțele chimice de peste mări) este prezentă doar la persoanele cu diabet zaharat. Această verificare poate identifica tipul de diabet zaharat la un nivel precoce, reducând astfel șansa de a suferi de afecțiuni. Incidenta de diabet zaharat continua sa se imbunatateasca constant vazand ca mai multi oameni traiesc mai mult si se dezvolta plumper. Întreaga frecvență a cazurilor diagnosticate clinic de diabet zaharat de tip 2 se ridică de la 1) 4% între intervalul de vârstă 25 de ani 44 până la 3,6% dintre vârstele dvs. de vârstă de 45 și 54 de ani, 7. în jur de opt la sută dintre vârsta de 55 de ani și 64 de ani, și peste zece la sută mai mult de 66 de ani.

 

Persoanele cu tip diabet zaharat au nevoie de fotografii de insulină, adesea de două până la patru ori mai bine, pentru a-ți furniza corpul atunci când utilizează insulina pe care, în general, nu o produce. Cantitatea de insulină necesară variază de la individ la individ și poate fi influențată de simple elemente cum ar fi standardul de exerciții fizice, planul de dietă și existența diferitelor tulburări de sănătate. În mod obișnuit, persoanele cu diabet zaharat de tip Își folosesc o m de multe ori o zi bună pentru a măsura gradul de glucoză într-o picătură cu fluxul lor de sânge atins prin pricking degetul. Ei pot ajusta în consecință cantitatea de insulină care este injectată, activitatea fizică sau, probabil, absorbția de alimente pentru a menține zahărul din sânge la un nivel standard. Persoanele care au diabet zaharat de tip 1 trebuie să-și controleze cu atenție propriile planuri de dietă pur și simplu prin distribuirea de alimente și biscuiți în timpul zilei, ca de exemplu să nu copleșească puterea sursei de insulină pentru a ajuta foarte mult celulele să absoarbă glucoza. În plus, acestea trebuie să ia în alimente care conțin complicate toate tipurile de zahăr, care defalcare încet și duce la o creștere lentă a zahărului din sânge. Întregul scop al administrării diabetului la adulții mai în vârstă se comportă ca toți acei adulți tineri, care trebuie să includă administrarea atât a hiperglicemiei, cât și a elementelor de risc. Cu toate acestea, în lipsa persoanelor în vârstă cu diabet zaharat, evitarea hipoglicemiei, a hipotensiunilor și a interacțiunilor medicamentoase din cauza polifarmației va fi de interes major. În plus, administrarea de afecțiuni medicale coexistente este importantă deoarece influențează capacitatea lor particulară de a realiza auto-gestionarea.

 

Chiar dacă majoritatea persoanelor cu diabet zaharat de tip 1 fac eforturi pentru a scădea cantitatea de zahăr din sângele din vasele lor de sânge, nivelurile care se întâmplă să fie la fel de scăzute pot cauza, de asemenea, probleme de sănătate. De exemplu, dacă o persoană cu diabet zaharat tip 1 injectează o cantitate excesivă de insulină, ar putea să scadă cantitatea de zahăr din sânge. Acest lucru ar putea duce la hipoglicemie, o afecțiune văzută ca o agitație, frustrare, stres și anxietate. O persoană care evoluează hipoglicemia poate lupta împotriva simptomelor, consumând mese care are zaharuri, cum ar fi de exemplu, comprimate de zahăr din sânge, suc sau bomboane tari.

 

Pentru a putea controla nivelurile de insulină, persoanele care suferă de o diabet zaharat particular trebuie să-și monitorizeze propriile niveluri de zahăr de multe ori pe zi. În 1983, numărul 1, 441 de tip Diabetici de lungă durată 13 la 39 a început să participe la Diabetul Control și Probleme Trial, cel mai mare studiu al diabetului zaharat tratat vreodată. Diabetul Control și Probleme Trial au studiat perspectiva reducerii problemelor legate de diabet zaharat, cum ar fi, de exemplu, lipsa bolii renale sau poate tulburări ale ochiului prin faptul că pacienții sugerează cu grijă glicemia în 4-6 momente pe zi, deoarece aproape de naturale ca fezabile. Rezultatele analizei, raportate în 1993, au demonstrat o reducere a numărului de probleme diabetice cu 40 până la șaptezeci și cinci de procente la persoanele care și-au supravegheat agresiv nivelurile de zahăr. Cu toate că analiza a fost efectuată asupra persoanelor care au diabet zaharat de tip, experții consideră că monitorizarea atentă a zahărului din sânge ar fi, de asemenea, avantajoasă și pentru persoanele care suferă de diabet zaharat de tip 2.

 

Un aliment alimentar recomandat este de obicei mai mic în grăsimi (30% sau mai puțin din consumul total de calorii), provoacă proteine ​​moderate (între 10 și 20% din totalul caloriilor), posedă un număr de carbohidrați, inclusiv boabe de cafea, legume proaspete și cauze. Exercițiul fizic regulat permite celulelor să absoarbă glucoză - chiar și 10 minute de antrenament pe zi ar putea fi eficiente. Planul de control al dietei și exercițiul fizic ar putea, de asemenea, să fie implicate probabil în pierderea de grăsime, care, de obicei, pare să inverseze oarecum corpul nu reușesc să utilizeze insulina. Adulții în vârstă ar putea avea mult mai multe manifestări neuroglicopenice ale hipoglicemiei (amețeli, slăbiciune, delir, neînțelegeri) cântărite împotriva manifestărilor adrenergice (tremor, transpirație). Aceste tipuri de simptome ar putea fi omise sau, probabil, interpretate greșit, văzând că boala neurologică majoră (ca o grevă ischemică tranzitorie), ducând la generarea necorespunzătoare de generare de episoade hipoglicemice de către suferinzi. Episoadele hipoglicemice pe ele pot, de asemenea, crește riscul aparițiilor adverse cu exerciții cardiovasculare și boli de inimă.

 

Pentru unele persoane cu diabet zaharat de tip 2, dieta, antrenamentul și pierderea grăsimii pot funcționa inițial, dar în cele din urmă această rutină nu va susține controlul glicemiei mari. În astfel de cazuri, medicina orală ar putea fi aprobată. Dacă medicamentele orale sunt incompetente, o persoană cu diabet zaharat de tip 2 poate necesita fotografii de insulină sau, eventual, un amestec de medicamente administrate oral și fotografii cu insulină. Aproximativ patruzeci si noua la suta dintre persoanele cu diabet zaharat tip 2 au nevoie de medicamente orale, 40% au nevoie de fotografii cu insulina sau poate un amestec de fotografii cu insulina si medicamente orale, iar zece la suta utilizeaza doar exercitii si dieta.

 

Toate tipurile de medicamente hipoglicemice orale și insulină vor fi sigure și sănătoase pentru pacienții mai în vârstă, deși fiecare dintre acestea oferă mai multe limitări.

Main page - Other articles