Diabet - insulină.

tratamentul diabetului zaharat online

Insulina, hormon, indicată în insulele Langerhans din pancreas, care controlează rata metabolismului glucozei, grăsimii și amidonurilor din organism. Ca si alte proteine, insulina este cu siguranta oarecum digerata in cazurile in care se administreaza pe cale orala si, prin urmare, trebuie sa fie injectata direct intr-o masa musculara moment in care este folosit din punct de vedere medical. În tratamentul diabetului zaharat, care este cauzat cu certitudine de o scădere a creării insulinei sau prin inhibarea pur și simplu a acțiunilor sale asupra celulelor pielii, insulina este, de obicei, cuplată adesea cu protamina, care de obicei prelungește timpul de comprimare a junk. Insulina cristalizată din pancreas constă în zinc, care, de asemenea, consolidează consumul. O planificare cunoscută sub numele de protamin zinc insulină extinde acțiunile hormonului în continuare.

 

Insulina este utilizată în tratamentul bolnavilor cu diabet zaharat de cele mai multe tipuri. Necesitatea de a avea insulină depinde de cantitatea totală dintre nivelul de eliberare a insulinei și nivelul de rezistență la insulină. Aproape toți pacienții cu diabet zaharat de tip solicită complet tratamentul cu insulină, cu excepția cazului în care, desigur, ei primesc un insulă sau un transplant pancreatic de organe întregi; diferiții pacienți cu diabet zaharat de tip 2 vor cere insulină deoarece funcția beta mobilă sau portabilă diminuează pe măsură ce trece timpul.

 

Insulina a fost luată inițial din celulele pancreatice ale câinilor în 1921 de către fiziologii canadieni Sir Frederick Grant Banting și Charles Herbert Ideal și fiziologul britanic Buck James Rickard Macleod. Biochemistul canadian James Bertram Collip după aceea a creat că, în mod adecvat, de 100% pur ca să ajungă să fie injectat în ființe umane. Cadrul molecular al insulinei a fost stabilit în 1955 de către biochimistul spaniol Frederick Sanger; a fost prima proteină care a devenit descifrată. Insulina individuală, prima proteină umană care a devenit sintetizată, a fost produsă la 65 de ani. La 81 de insulină fabricată în bacterii prin construcția genetică pură, a devenit primul hormon individual atins în acest mod pentru a fi utilizat pentru a avea grijă de boala omului. Pentru biochimia insulinei, verificați arderea glucozei calorice.

 

Insulina trebuie să fie direcționată către aproape toți indivizii cu diabet zaharat de tip 1, ceea ce se datorează daunelor cauzate de insulină autoimună care, în final, potențiali clienți la insuficiență insulină practică. Frecventa de vârf a diabetului zaharat de tip 1 este doar un timp destul de crescut, dar în cazul a douăzeci și cinci de procente de cazuri prezente după treizeci și cinci de ani. Insulina poate fi menționată pentru persoanele cu diabet zaharat suplimentar datorită deficienței pancreatice și, de asemenea, la un număr mare de pacienți cu diabet zaharat de tip 2 pentru controlul hiperglicemiei.

 

O interogare mult mai dificilă este atunci când trebuie să utilizați insulină la indivizi cu diabet zaharat tip 2. Această tulburare este văzută atât ca un nivel al insulinei de rezistență cât și insuficienței relative a insulinei. Remedierea trebuie să înceapă cu planul de dietă, pierderea de grăsimi și exerciții fizice, care pot încuraja în mod regulat normoglicemia în cazurile în care complianța este de obicei optimă. Persoanele cu hiperglicemie debilitante tind să înceapă să utilizeze unul sau chiar mai multe medicamente hipoglicemice comune. Metformina este o excelentă decizie precoce, bazată pe contul de securitate, un impact neutru în ceea ce privește creșterea grăsimilor și capacitatea de reducere a glicemiei. Insulina poate fi adăugată în cazul în care controlul glicemic obiectiv nu este atins.

Main page - Other articles