Diabetul - factori.

tratamentul diabetului zaharat online

Diabetul zaharat tip 2 melitus va fi văzut ca o hiperglicemie, nivelul insulinei de rezistență și o mare afectare a eliberării insulinei. Patogenia sa este, în mod normal, îngrozită, dar sunt esențiale atât elementele înnăscute care lovește descărcarea și reacția la insulină, cât și elementele externe, inclusiv problemele de greutate (a se vedea mai jos).

 

Importanța genealogiei în predicția diabetului zaharat a fost subliniată într-un studiu finlandez. Persoanele cu diabet zaharat de tip 2 care nu aveau nici o genealogie de tipul 1 sau diabet zaharat tip 2 au fost mai mature la punctul de plecare și au păstrat secreția de insulină endogenă în comparație cu pacienții care au prezentat un diabet zaharat de grup familial. Persoanele care au un grup de familie bun doar de diabet zaharat tip 2 au fost și mai obeze, au obținut o eliberare mai bună a insulinei endogene și au fost mai puțin incluse să aibă autoprotitele de celule insulita decât persoanele cu familia de tip 1 și de tip familial 2 diabet.

 

Indiferent de varste, sansa de slabire a glucozei construind o toleranta (IGT) sau poate diabetul de tip 2 izvoraste cu cresterea greutatii corporale. Greutatea în exces funcționează, cel puțin parțial, prin provocarea unui nivel de rezistență la baza de abonați pentru glucoza periferică mediată de insulină, care este de obicei un element important al diabetului de tip 2. Modificarea problemelor de greutate diminuează, de asemenea, șansa de diabet zaharat de tip 2 și, în cazul pacienților cu boală stabilită, crește controlul glicemic. Pe lângă nivelul problemelor legate de greutate, distribuția celulelor extra lardiace este încă un alt factor determinant esențial al nivelului de insulină al rezistenței și al diabetului de tip 2. Cantitatea de insulină de rezistență plus incidența diabetului de tip 2 se întâmplă să fie cea mai mare în acele subiecte cu mușchii pieptului sau obezitatea stomacului. Deși nivelul de rezistență la insulină și eliberarea insulinei dezavantajate în diabetul zaharat de tip 2 au un aspect genetic considerabil, ele pot fi influențate, de asemenea, pozitiv și negativ, prin elemente pur comportamentale, cum ar fi exercițiile fizice și fumatul. Șansa de a avea diabet zaharat de tip 2 este cu siguranță mai mare la doamnele care au diabet gestational. Aceste tipuri de femele au defecte atât în ​​secreția de insulină, cât și în acțiunile de insulină, intensitatea care se asociază cu riscul apropiat de diabet. Problemele de greutate vor fi cel mai important element de risc pentru diabet. În plus, elementele genetice, adică genealogia și pierderea fizică, rasă, fizică și fumatul, sunt membri esențiali ai șanselor de a produce diabet. Identificarea persoanelor aflate în pericol pentru diabet zaharat este în mod normal semnificativă, deoarece corecția statică în stilul de viață (predominant antrenament și pierderea în greutate în exces) scade în mod eficient progresul diabetului.

Main page - Other articles