Diabetul - clasificare.

tratamentul diabetului zaharat online

Diabetul este clasificat în două feluri. Tipul dvs. de diabet zaharat este de obicei văzut ca o deteriorare a celulelor pancreatice beta pielii, rezultând în insulină complet insulină. Acest lucru este, de obicei, din cauza deteriorării autoimune a celulelor pancreatice beta ale pielii (tip 1A). Screeningul destinat anticorpilor cu celule de insulă (ICA) sau poate, de asemenea, autoanticorpi suplimentari (anticorpi pentru decarboxilaza acidității glutamice [anti-GAD], insulină și de asemenea tirozin fosfatază IA-2) în ser pot fi utile în cazul în care stabilirea analizei este de obicei esențială; un rezultat optimist este, de obicei, indicativ al diabetului mediat imun sau probabil de tip 1A. Cu toate acestea, unii indivizi nu au nici o dovadă a autoimunității și, de asemenea, pur și simplu nu au avut niciun alt tip de declanșare privită pentru a obține devastarea celulelor beta. Acestea sunt considerate a avea diabet zaharat idiopatic sau tip 1B.

 

Diabetul zaharat de tip 2 este responsabil pentru mai mult de 80% din cazurile de diabet zaharat din Statele Unite, Canada și țările europene; tipul de diabet determină un alt procent de cinci până la zece la sută, restul fiind cauzat de alte cauze. Ofertele de informații proaspete au avut ca rezultat o îmbunătățire a cunoștințelor privind defectele ereditare legate de diabet, precum și denumirea inițială MODY (diabet zaharat de la începutul vârstei de vârstă), asociate cu defecte ereditare specifice.

 

Diabetul zaharat tip 2 este de departe cel mai des întâlnit tip de diabet și este văzut ca un exemplu de insulină și rezistență la insulină. Cu toate acestea, este uneori dificil să se spună separat între tipul 1 și prezentarea atipică a diabetului zaharat de tip 2. Mulți indivizi cu diabet zaharat de tip 2 duc la scăderea funcției celulei beta, pe măsură ce trece timpul și au nevoie de insulină pentru controlul zahărului din sânge. De aceea, dependența de insulină nu va separa tipul dumneavoastră și diabetul zaharat de tip 2. Pacienții cu diabet zaharat de tip 2 prezintă frecvent hiperglicemie, chiar dacă poate apărea cetoacidoză.

 

Diabetul pancreatic fibrocalculos - Diabetul pancreatic fibrocalculos este de obicei un tip unic de diabet zaharat suplimentar pancreatitei exotice endemice, folosind elemente ale pământului (de exemplu, partea de sud a Indiei). În cadrul unei analize potențiale a 370 de pacienți, au fost găsite toate problemele macrovasculare și microvasculare legate de diabet.

 

Diabetul gestational se întâmplă de fiecare dată când funcția pancreatică a femeii nu este adecvată pentru a cuceri rezistența la insulină produsă de hormonii anti-insulină eliberați de paria în timpul sarcinii (de exemplu, estrogen, prolactină, somatomammotropină corionică umană, cortizol și progesteron) consumul de combustibil esențial pentru a da mamei și fătului în curs de dezvoltare.

Main page - Other articles