Diabetes - insipidus.

diabetes behandling medisiner online

Diabetes Insipidus, uvanlig sykdom på grunn av mangel på vasopressin, blant de humane hormonene i den ytre hypofysen svettekjertelen, som innstiller mengden av en strøm av tisse utsatt av nyrer. Symptomene på diabetes insipidus vil bli markert som tørst og fjerning av store mengder urin, like mye som 4 til 10 l om dagen. Dette en strøm av kisse inneholder en lav bestemt tyngdekraften har ikke noe overskudd av glukose. Ofte, hypodermisk injeksjon eller sinusinhalasjon av vasopressin innstiller indikasjonene på tilstanden.

 

Nephrogenic diabetes insipidus (DI) identifiserer en reduksjon i urinfokuseringsevne som skyldes kapasitet tiltakene av antidiuretisk hormon (ADH). Dette problemet kan lett gjenspeile resistensnivået på ADH-stedet for handlinger inne i oppsamlingsrørene, eller forstyrrelser i motstrømssystemet som er planlagt for eksempel til medulær skade eller redusert natriumkloridreabsorpsjon inne i den medulære fasetten til den tunge stigende armen eller benet av syklusen til henle De mest typiske faktorene bak ADH-mengden motstand som er alvorlig mer enn nok til å skape polyuria, er arvelige nefrogena PADA (barn) og vedvarende li (symbol) inntak, hypokalemi og hyperkalsemi (voksne).

 

Central diabetes insipidus (DI) er vanligvis sett som en redusert frigivelse av antidiuretisk kroppshormon (ADH), som produserer en variabel mengde polyuri. Utilstrekkelig ADH kan skyldes lidelser som virker på et antall steder som er involvert med ADH-sekresjon: de hypotalamiske osmoreceptorene; de supraoptiske eller paraventrikulære kjernene; eller kanskje den gode delen av supraopticohypophyseal systemet. De hyppigste faktorene bak sentral DI (CDI), regnskap for formålet med nesten alle tilfeller, er nevrokirurgi eller belastning, hoved- eller sekundære svulster eller infiltrative sykdommer (som for eksempel Langerhans cellehistiocytose) og idiopatisk DI.

 

Sentral DI - Central PADA (også kjent som neurohypophyseal eller kanskje neurogen DI) er forbundet med mangelfull frigjøring av antidiuretisk hormon (ADH). Dette problemet vil ofte være idiopatisk (muligens på grunn av autoimmune problemer for ADH-produserende celler), eller kan induseres ved ganske enkelt traumer, hypofysisk medisinsk operasjon, eller kanskje hypoksisk eller kanskje iskemisk encefalopati. Sjeldne familieinstanser har allerede blitt beskrevet. (Se "Faktorer bak sentral diabetes insipidus").

 

Nephrogenic DI - Nephrogenic PADA er definitivt sett som vanlig ADH-sekresjon likevel forskjellige nivåer av nyrestyrke mot sin vannholdende effekt. Dette problemet, i sin svake type, er sikkert ganske grunnleggende, siden omtrent alle individer som er aldrende befolkning eller som har underliggende reniforme sykdommer, har en reduksjon i optimal konsentreringsevne. Dette problemet er imidlertid ikke alvorlig nok til å gjøre en karakteristisk oppgang i en strøm av tisseutgang.

Main page - Other articles