Diabetes - behandeling.

medicijnen voor diabetesbehandeling online

Diabetes wordt ontdekt door de hoeveelheid suiker in de bloedsomloop te kalibreren nadat een persoon heeft gevast (onthouding van maaltijden) gedurende ongeveer 8 uur. In sommige gevallen stellen artsen diabetes vast door eenvoudigweg een grote orale suikertolerantiecontrole uit te voeren, waarbij de suikerniveaus worden ingesteld nadat en voordat een bepaald volume snoep is ingenomen. Een alternatieve controle wordt gemaakt om Type 1-specifieke diabetesonderzoeken te vinden voor bepaalde antilichamen (eiwitten met het vermogen om ziektes te bestrijden die chemicaliën in het buitenland aanvallen) alleen bij mensen met diabetes. Deze controle identificeert Type you diabetes in een vroeg stadium, waardoor de kans op problemen door de aandoening wordt verkleind. De incidentie van diabetes verbetert gestaag, aangezien meer mensen langer leven en zich molliger ontwikkelen. De volledige frequentie van klinisch gediagnosticeerde gevallen van diabetes type 2 stijgt van 1) 4 procent tussen uw leeftijd van 25 van 44 jaar tot 3. 6e procent tussen uw leeftijd van 45 en 54 jaar, 7. ongeveer acht procent tussen uw leeftijd van 55 en 64 jaar, en meer dan tien procent ouder dan 66 jaar.

 

Mensen met Type Diabetes hebben insuline-opnames nodig, vaak twee tot vier keer een goede tijd, om uw lichaam te voorzien van insuline dat over het algemeen niet wordt aangemaakt. De benodigde hoeveelheid insuline varieert van persoon tot persoon en kan uiteindelijk worden beïnvloed door elementen als de trainingsstandaard, het dieetplan en het bestaan ​​van verschillende welvaartsstoornissen. Typisch, mensen met diabetes Type u maken gebruik van een m vele malen een goede dagtijd om de glucosegraad in een druppel te meten waarbij hun bloedbaan wordt bereikt door een vingertop te prikken. Ze kunnen dus de hoeveelheid insuline die wordt geïnjecteerd, fysieke activiteit of misschien de absorptie van maaltijden aanpassen om bloedsuikers op een standaardniveau te houden. Mensen met type 1 diabetes moeten hun eigen dieetplannen grondig controleren door simpelweg voedsel en koekjes overdag te verspreiden, om nooit de kracht van de insulinebron te overbelasten om de cellen enorm te helpen glucose te absorberen. Bovendien moeten ze voedingsmiddelen opnemen die ingewikkelde soorten suiker bevatten, die langzaam afbreken en resulteren in een langzaam stijgende bloedsuikerspiegel. De volledige doelen van diabetes toediening die bij oudere volwassenen worden gevonden, gedragen zich net als bij alle volwassenen bij wie u de toediening van zowel hyperglycemie als risicocellen moet omvatten. Desalniettemin zal bij het falen van oudere mensen met diabetes, het vermijden van hypoglycemie, hypotensie en medicatie-interacties vanwege polyfarmacie van groot belang zijn. Bovendien is het toedienen van naast elkaar bestaande medische aandoeningen belangrijk omdat het hun specifieke vermogen om zelfmanagement te bereiken beïnvloedt.

 

Hoewel de meeste mensen met type 1 diabetes moeite doen om de hoeveelheid bloedsuikerspiegel in hun bloedvaten te verlagen, kunnen niveaus die toevallig laag zijn ook gezondheidsproblemen veroorzaken. Bijvoorbeeld, als een persoon met Type 1-diabetes een overmatige hoeveelheid insuline injecteert, kan dit een lage bloedsuikerspiegel veroorzaken. Dit kan leiden tot hypoglykemie, een aandoening die wordt gezien als een beverig gevoel, frustratie en stress en angst. Iemand die evolueert aan hypoglykemie kan symptomen bestrijden door maaltijden te eten die suikers bevatten, zoals bloedsuikertabletten, sap of harde snoepjes.

 

Om de insulinespiegels te kunnen reguleren, moeten mensen die Type één hebben diabetes hun eigen suikerspiegel vele malen per dag controleren. In 1983 verscheidene 1, 441 Type typten diabetici die al 13 tot 39 jaar oud waren, deel te nemen aan de Diabetes Control and Problems Trial, de grootste studie naar diabetesbehandeling ooit aangepakt. De proef Diabetes Control and Problems bestudeerde het vooruitzicht van het verminderen van diabetesgerelateerde problemen, zoals bijvoorbeeld een gebrek aan of nierziekte of misschien stoornissen van de ogen, doordat patiënten hun bloedsuikerspiegel zorgvuldig 4-6 momenten per dag laten screenen, waarbij de hoeveelheden voornamelijk in stand worden gehouden omdat het in de buurt van natuurlijk mogelijk is. De uitkomsten van de analyse, gerapporteerd in 1993, toonden een 40 tot 75% verminderd aantal diabetische problemen bij personen die agressief toezicht hielden op hun suikerniveaus en deze beheerden. Hoewel de analyse werd uitgevoerd op mensen die diabetes Type hebben, denken experts dat nauwlettend toezicht houden op de bloedsuikerspiegel waarschijnlijk ook voordeel zal opleveren voor mensen met Diabetes mellitus type 2.

 

Een aanbevolen voedingsmiddel is meestal minder vet (dertig procent of misschien minder van de totale calorie-inname), levert matige eiwitten (10 tot 20 procent van de totale calorieën), bezit een aantal koolhydraten, waaronder koffiebonen, verse groenten en oorzaken. Regelmatige lichaamsbeweging zorgt ervoor dat cellen glucose kunnen opnemen - zelfs 10 minuten training per dag kan effectief zijn. Dieetbesturing en lichaamsbeweging kunnen ook waarschijnlijk betrokken zijn bij vetverlies, wat er meestal op lijkt te wijzen dat het lichaam er niet in slaagt om insuline te gebruiken. Oude volwassenen kunnen aanzienlijk meer neuroglycopene manifestaties van hypoglycemie (duizeligheid, zwakte, delirium, misverstanden) hebben, afgewogen tegen adrenerge manifestaties (tremoren, zweten). Dit soort symptomen kan worden overgeslagen of misschien verkeerd worden geïnterpreteerd als gevolg van een ernstige neurologische aandoening (zoals een transitieve ischemische aanval), wat resulteert in ongepaste rapportgeneratie van hypoglycemische episodes door patiënten. Hypoglycemische episodes kunnen ook de kans op ongunstige gelegenheden verhogen met cardiovasculaire oefeningen en hartaandoeningen.

 

Voor sommige personen met Diabetes mellitus type 2, kan dieet, training en vetverlies alleen misschien oorspronkelijk werken, maar uiteindelijk zal deze routine geen ondersteuning bieden voor een grote bloedsuikerspiegel. In dergelijke gevallen kan orale geneeskunde worden goedgekeurd. Als orale geneesmiddelen incompetent zijn, kan een persoon met Diabetes mellitus type 2 insuline-opnamen of mogelijk een mengsel van oraal toegediende medicatie en insuline-opnamen nodig hebben. Ongeveer negenenveertig procent van de mensen met diabetes mellitus type 2 heeft orale medicamenten nodig, 40 procent heeft insuline-shots nodig of misschien een mengsel van insulineshots en orale medicamenten en tien procent gebruikt alleen lichaamsbeweging en voeding.

 

Alle soorten orale hypoglycemische medicijnen en insuline zullen veilig zijn bij oudere patiënten, hoewel elke single verschillende beperkingen biedt.

Main page - Other articles