Diabetes - insuline.

medicijnen voor diabetesbehandeling online

Insuline, hormoon, vermeld in de eilandjes van Langerhans van de pancreas, die de snelheid van het metabolisme van glucose, vet en zetmelen in uw lichaam regelt. Net als verschillende andere eiwitten, is insuline zeker enigszins verteerd in gevallen waarin het oraal wordt toegediend en daarom moet het direct in een spiermassa worden geïnjecteerd op het moment dat medisch wordt gebruikt. Bij de behandeling van diabetes mellitus, die beslist wordt veroorzaakt door een tekort aan insuline-aanmaak of door simpelweg de werking ervan op huidcellen te remmen, wordt insuline meestal gekoppeld aan protamine, wat meestal de tijd van compressie van de rommel verlengt. Insuline gekristalliseerd uit de pancreas bestaat uit zink, wat eveneens het gebruik verlengt. Een planning die bekend staat als protamine-insuline van zink verlengt de werking van het hormoon nog verder.

 

Insuline wordt gebruikt bij de behandelende patiënten met diabetes van de meeste soorten. De noodzaak om insuline te hebben is afhankelijk van de totale hoeveelheid insulineafgifte en insulineniveau van resistentie. Bijna alle patiënten met diabetes type u vragen volledig naar de insulinebehandeling, tenzij ze natuurlijk een transplantatie van de pancreas of een volledig orgaan krijgen; verschillende patiënten met diabetes type 2 zullen insuline nodig hebben, omdat hun bèta-mobiele of draagbare functie afneemt naarmate de tijd verstrijkt.

 

Insuline werd oorspronkelijk in 1921 uit de pancreascellen van honden genomen door de Canadese fysiologen Sir Frederick Grant Banting en Charles Herbert Ideal en de Britse fysioloog Buck James Rickard Macleod. De Canadese biochemicus James Bertram Collip heeft dat daarna in voldoende 100% zuivere vorm gecreëerd om uiteindelijk in de mens geïnjecteerd te worden. Het moleculaire raamwerk van insuline werd in 1955 opgericht door de Spaanse biochemicus Frederick Sanger; het waren de 1e eiwitten die ontcijferd waren geraakt. Individuele insuline, de eerste menselijke eiwitten die gesynthetiseerd moesten worden, werd in 65 vervaardigd. In 81 door bacterie vervaardigde insuline werd eenvoudig genetische constructie het eerste individuele hormoon dat op deze manier werd verkregen om te worden gebruikt voor de behandeling van de ziekte van de mens. Voor de biochemie van insuline, bekijk Glucose Calorieverbranding.

 

Insuline moet worden gericht tegen vrijwel alle personen met type één bepaalde diabetes, wat komt door auto-immune eilandjescelbeschadiging die uiteindelijk potentiële cliënten tot vrijwel volledige insuline-insufficiëntie brengen. De piekfrequentie van type 1 diabetes is ongeveer voldoende tijd om op te groeien, maar met betrekking tot vijfentwintig procent van de gevallen aanwezig na vijfendertig jaar. Insuline kan worden genoemd voor personen met extra diabetes vanwege een tekort aan de pancreas, en ook bij een groot aantal patiënten met type 2-diabetes om hyperglycemie onder controle te houden.

 

Een veel moeilijkere vraag is wanneer u insuline moet gebruiken bij personen met diabetes mellitus type 2. Deze aandoening wordt gezien als een insuline niveau van resistentie en relatieve insuline insufficiëntie. De remedie moet beginnen met een dieetplan, vetverlies en lichaamsbeweging, dat regelmatig normoglycemie kan aanmoedigen in gevallen waarin de naleving meestal optimaal is. Personen met een slopende hyperglycemie hebben de neiging om te beginnen met het gebruik van één of zelfs meer gebruikelijke hypoglycemische geneesmiddelen. Metformine is een uitstekende vroege beslissing, gebaseerd op de beveiligingsaccount, een neutrale impact met betrekking tot vetwinst en het vermogen om glycemie te verlagen. Insuline kan worden toegevoegd in het geval dat objectieve glykemische controle niet wordt bereikt.

Main page - Other articles