Diabetes - informatie, types, medicijnen, medicijnen, behandeling, pillen, tabletten.

medicijnen voor diabetesbehandeling online

In Type you diabetes, voorheen insulineafhankelijke diabetes mellitus (IDDM) en juveniele diabetes, produceert uw lichaam geen insuline of genereert het dit alleen in zeer kleine hoeveelheden. Symptomen verschijnen over het algemeen plotseling, meestal bij mensen jonger dan twee decennia. De meeste gevallen spelen zich af in de puberteit - rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar bij meisjes en van twaalf tot veertien jaar bij mannen. In de vs vormt diabetes type 1 ongeveer vijf tot tien procent van alle gevallen van diabetes. Canada, Type één bepaalde diabetes maakt ongeveer tien procent uit van de meeste gevallen van diabetes. Diabetes mellitus type 2 is verantwoordelijk voor meer dan 80% van de situaties van diabetes in de VS, Canada en Europese landen, typ je diabetes maakt een ander een paar tot tien procent, de rest vanwege extra oorzaken.

 

Type 1 diabetes wordt gezien als een vernietiging van de beta-cellen van de alvleesklier, resulterend in absolute insuline insufficiëntie. Normaal gesproken komt dit door auto-immune vernietiging in de bètacellen van de pancreas. Screening op eilandcel-antilichamen (ICA) of aanvullende auto-antilichamen in serum kan nuttig zijn in het geval dat het vaststellen van de analyse meestal essentieel is; een optimistisch resultaat is meestal indicatief voor immuun-gemedieerde of misschien type 1A diabetes. Zonder behandeling Type één bepaalde diabetes beïnvloedt de snelheid van het metabolisme van overtollig vet. Omdat het lichaam glucose niet kan omzetten in energie, begint dit om het vet dat voor gas bestemd is, naar beneden te houden. Dit soort produceert verhoogde niveaus van zure substanties in het bloed die bekend staan ​​als ketonlichaam, die cellulaire ademhaling verhinderen, de energieproducerende procedure in cellen. Personen met diabetes type 1 hebben een volledige insulinebehandeling en kunnen diabetische ketoacidose (DKA) ontwikkelen als ze niet echt insuline toedienen. Onbehandelde type 1 diabetes beïnvloedt het metabolisme van extra vet. Omdat het lichaam niet in staat is om de bloedsuikerspiegel in kracht om te zetten, begint het direct af te breken en blijft het overtollige vet achter voor energie. Dit zorgt voor toenemende niveaus van zure stoffen in de bloedbaan, bekend als ketonlichamen, die meestal mobiele ademhaling, de energieproducerende procedure in huidcellen, belemmeren.

 

Type 2 diabetes door middel van de meest typische vorm van diabetes, en wordt gezien als een variabel voorbeeld van insuline insufficiëntie en niveau van resistentie. Desalniettemin is het soms zo moeilijk om onderscheid te maken tussen type u en atypische presentaties van type 2 diabetes. Verschillende personen met diabetes type 2 laten de functie van de bèta-mobiele telefoon vallen naarmate de tijd verstrijkt en hebben insuline nodig om glucoseregulatie te krijgen. Dus, afhankelijkheid van insuline maakt geen onderscheid tussen type 1 en type 2 diabetes. Personen met diabetes mellitus type 2 zijn meestal aanwezig met hyperglycemie, hoewel ketoacidose kan optreden. Veronachtzaamd Type één bepaalde diabetes heeft invloed op de vetverbrandingscapaciteit van vetten. Aangezien het menselijk lichaam glucose niet in energie kan omzetten, begint dat vet te houden dat betrekking heeft op benzine. Dit soort produceert een hoog gehalte aan verzurende stoffen in het bloed die bekend staan ​​als ketonenfysiologie, die cellulaire ademhaling verhinderen, de energieproducerende procedure in cellen.

 

Zodra diabetes meestal wordt gediagnosticeerd, omvat de behandeling het beheren van de hoeveelheid suiker in de bloedbaan en het vermijden van complicaties. Op basis van het soort diabetes wordt dit vaak bereikt door regelmatige lichaamsbeweging, een voorzichtig beheerd dieetplan en medicatie.

 

Bestemd voor personen met diabetes type 2, begint de behandeling met dieetbeheersing, training en gewichtsverlies, hoewel dit soort behandeling mogelijk niet toereikend is naarmate de tijd vordert. Mensen met type 2-diabetes gebruiken gezondheidswerkers vaak om een ​​dieetprogramma te maken dat de bloedsuikerspiegel beheert om ervoor te zorgen dat ze niet zo snel na de maaltijd snel stijgen.

Main page - Other articles