Diabetes - hypoglycemie.

medicijnen voor diabetesbehandeling online

Hypoglycemie, aandoening die wordt gezien als een ongewoon laag gehalte aan suikers in de bloedbaan. Indicaties voor hypoglycemie bestaan ​​uit zwakte, beverigheid, nervositeit, stress en nog steeds een zachte stem en echt flauwvallen. Individuen kunnen ook duidelijke persona-aanpassingen vertonen en lijken ingeslikt. Hypoglykemie kan het gevolg zijn van hyperinsulinisme of een overmatige hoeveelheid insuline, ofwel bij een overdosis insuline - in de situatie van mensen met diabetes mellitus - ofwel de overmatige insuline-ontwikkeling van uw lichaam. Insuline is beslist een hulpmiddel bij het reguleren van de vetverbrandingscapaciteit van zetmeel; op het moment dat hyperinsulinisme plaatsvindt, wordt glucose absoluut scherp afgebroken tijdens de transformatie naar glycogeen in de lever en spiergroepen en overtollig vet in de vetcellen.

 

Hypoglycemie kan een klinische aandoening zijn met verschillende oorzaken waarbij lage serum (of plasma) glucoseconcentraties leiden tot indicaties van aanvankelijke sympathoadrenale en neuroglycopenie. Dit onderwerp zal de wetenschappelijke manifestaties bekritiseren en een lijst aanbieden van de bronnen van hypoglykemie.

 

Reactieve, of misschien functionele, hypoglycemie - het meest voorkomende type - komt vooral voor tussen mensen binnen emotionele spanning. Bovendien is het vanwege overproductie van insuline, vaak 3 tot 5 keer na voedsel. De symptomen zijn milder dan die ervaren door insuline-afhankelijke diabetici, en het kan worden beperkt door het verminderen van de consumptie van koolhydraten. Omdat reactieve hypoglycemie veel van de traditionele symptomen van depressieve stoornis of stress oplevert, wordt ten onrechte gedacht dat dit de reden is voor onderliggende psychische stoornissen. Hoewel deze gezondheid correct wordt gediagnosticeerd, wordt het vaak opgemerkt dat het incidenteel wordt in plaats van de directe reden achter de symptomen van de persoon.

 

U zult geen bepaalde symptomen van hypoglycemie vinden. Experimenteel geactiveerde hypoglycemie veroorzaakt symptomen van geactiveerde sympathoadrenale activatie, als de serumglucosespiegel verder daalt, door aanwijzingen voor neuroglycopenie. Hypoglycemie kan worden aangemerkt als kwaliteitsvolle voeding of postprandiaal of insuline-gemedieerd of niet-insuline-gemedieerd. De vorige classificatie biedt hun nut voorbij, omdat hypoglycemie die alleen postprandiaal is, tamelijk zeldzaam is, en hypoglycemie die voornamelijk vast voedsel bevat, kan ook postprandiaal plaatsvinden. Het isolaat-gestandaardiseerde onderscheid behandelt pathogenese echter niet trigger. Hypoglykemie kan een ongewoon chirurgisch probleem zijn bij patiënten die zeker niet worden behandeld voor diabetes mellitus. Een uitgebreide begeleider die snel kan worden bewaakt en die mogelijk al zo lang is als tweeënzeventig uur, kan de oudste, grootste gevestigde en waarschijnlijk meest betrouwbare test zijn om de analyse van hypoglycemische aandoeningen te ontvangen. Niettemin, deze controle is moeilijk en kostbaar en zou eigenlijk gereserveerd moeten worden voor al die patiënten bij wie een aanvaardbare diagnose niet met extra middelen kan worden gecreëerd. Ongeacht hypoglycemie, waaronder factitiale hypoglycemie, kan de medische diagnose in het algemeen worden vastgesteld door geschikte bloedcontroles tijdens hypoglykemie.

Main page - Other articles