Diabetes - factoren.

medicijnen voor diabetesbehandeling online

Diabetes mellitus type 2 mellitus zal worden gezien als een hyperglycemie, insulineniveau van resistentie en grote stoornissen in de afgifte van insuline. De pathogenese is normaal vreselijk begrepen, maar beide aangeboren elementen die insulineafgifte en reactievermogen raken en externe factoren, waaronder gewichtsproblemen (zie hieronder), zijn essentieel.

 

Het belang van genealogie bij het voorspellen van diabetes werd benadrukt in een Finse studie. Personen met diabetes mellitus type 2 die geen genealogie hadden van het type één of diabetes mellitus type 2 waren volwassener op het startpunt en hadden endogene insulinesecretie geconserveerd in vergelijking met cliënten die een familiesongevormde diabetes hadden. Mensen met een goede familiegroep, gewoon diabetes mellitus type 2, waren zelfs nog zwaarlijviger, hadden een betere endogene insulineafgifte en waren minder geneigd om eilandje-cel auto-antilichamen te hebben dan personen met een familie- en vriendenachtergrond van type 1 en type 2 diabetes.

 

Hoe oud ook, de kans dat verzwakte glucose een tolerantie opbouwt (IGT) of misschien diabetes type 2, komt voort uit het verhogen van het lichaamsgewicht. Overgewicht werkt voor het minst gedeeltelijk door het niveau van resistentie te veroorzaken tegen insuline-gemedieerde perifere glucose-abonneebasis, wat meestal een belangrijk element van type 2-diabetes is. Verandering van gewichtsproblemen vermindert ook de kans op diabetes type 2 en, bij patiënten met een opgezette ziekte, verhoogde glykemische controle. Evenals het niveau van gewichtsproblemen, is de verdeling van extra vetachtige cellen nog een andere essentiële bepalende factor voor de kans op resistentie tegen insuline en type 2 diabetes. De hoeveelheid insulineniveau van resistentie plus de incidentie van type 2 diabetes is het hoogst in die onderwerpen met borstspieren of maagobesitas. Hoewel het insulineniveau van resistentie en benadeelde insulineafgifte bij diabetes mellitus type 2 een aanzienlijk genetisch aspect hebben, kunnen ze ook worden beïnvloed, de twee positief en negatief, door eenvoudigweg gedragskenmerken, zoals oefeningen en sigaretten roken. De kans op diabetes type 2 is zeker hoger bij vrouwen met zwangerschapsdiabetes. Dit soort vrouwtjes hebben defecten in zowel insulinesecretie als insulinewerking, de intensiteit die verband houdt met het nabije risico op diabetes. Gewichtsproblemen worden het meest cruciale risico-element met betrekking tot diabetes. Bovendien zijn genetische elementen, dat wil zeggen genealogie en ras, fysiek verlies van focus en het roken van sigaretten, essentiële leden van de kans op het produceren van diabetes. Een id van mensen die in gevaar zijn voor diabetes is normaal gesproken significant, omdat een statische correctie in levensstijl (voornamelijk training en overgewichtsverlies) de vooruitgang van diabetes effectief vermindert.

Main page - Other articles