Diabetes - complicatie.

medicijnen voor diabetesbehandeling online

In het geval dat deze nog onbeheerd achterblijft, kan diabetes mellitus dodelijke problemen veroorzaken. Type 1-diabetes kan leiden tot diabetische coma (omstandigheden van bewusteloosheid door ongelooflijk hoge glucosewaarden in de bloedbaan) of levensverlies. In de twee typen Type één en Diabetes mellitus type 2 kunnen problemen zijn zoals blindheid, nierfalen en hart- en vaatziekten. Diabetes kan ervoor zorgen dat heel kleine bloedstroomschepen worden afgesloten; wanneer dit soort gebeurt in slagaders van uw aandacht, kan dit leiden tot retinopathie (het afbreken van de bekleding achter het oog), wat leidt tot verlies van gezichtsvermogen. Diabetes mellitus kan de belangrijkste reden zijn achter nieuwe gevallen van blindheid bij personen van twintig tot en met zeventig jaar. Wanneer diabetes de nier aantast, wordt dit echt nefropathie genoemd (de tekortkoming van de nier om vergiften van het lichaamssysteem correct te filteren). Ongeveer 30 procent van de recente gevallen van eindstadium reniforme ziekte (nierfalen) is te wijten aan diabetes mellitus. Belemmeringen van enorme slagaders bij diabetici kunnen gemakkelijk leiden tot verschillende cardiovasculaire complicaties, waaronder een aanzienlijke bloeddruk, coronaire aanval en hartaanval. Hoewel dit soort omstandigheden zich ook voordoen bij niet-diabetici, zijn mensen met diabetes in feite twee tot vier momenten die meer kans hebben op het opbouwen van cardiovasculaire aandoeningen.

 

Hypoglycemie, wordt gezien als een grote abnormaal lage glucosespiegel in de bloedbaan. Symptomen van hypoglykemie bestaan ​​uit lusteloosheid, beverigheid, zorgen, paniek en flauwvallen en echt flauwvallen. Lijders kunnen ook aanpassingen van de ski-persoonlijkheid vertonen en lijken dronken te zijn. Hypoglycemie kan het gevolg zijn van hyperinsulinisme, of misschien een overmatige hoeveelheid insuline, mogelijk toegeschreven aan een overdosis insuline - in het geval van mensen met diabetes mellitus - of aan de overproductie van insuline door uw lichaam. Insuline kan een belangrijk onderdeel zijn bij het beheersen van de vetverbrandingscapaciteit van koolhydraten; wanneer hyperinsulinisme plaatsvindt, kunnen koolhydraten en glucose opzettelijk worden uitgeput langs de weg van transformatie naar glycogeen in het drukke en spierweefsel en naar vetten in de zeepcellen.

 

Reactieve of efficiënte hypoglycemie - het meest voorkomende type - komt specifiek voor bij mensen met mentale stress. Bovendien is het vanwege overmatige generatie van insuline, meestal 3 tot 5 uur na voedsel. De symptomen zullen milder zijn dan die van patiënten die eenvoudig van insuline afhankelijke diabetici zijn, en het kan worden bestreden door eenvoudig de inname van koolhydraten te verminderen. Aangezien reactieve hypoglycemie veel van de klassieke indicaties van depressieve stoornis of misschien stress en angst biedt, wordt ten onrechte gedacht dat dit de reden is voor de belangrijkste psychische stoornissen. Hoewel dit soort gezondheid op de juiste manier klinisch wordt gediagnosticeerd, blijkt het vaak anekdiëntisch te zijn in plaats van de directe reden achter de symptomen van de patiënt.

 

Diabetes mellitus kan ook leiden tot een gebrek aan gevoel, met name in de lage heup en de benen. Deze pinnen en naalden kunnen voorkomen dat een persoon de pijn of misschien het ongemak van een pauze in uw huid of van de voeten irriteert, totdat de volgende problemen ons in staat stellen, misschien amputatie van de voeten of een been noodzakelijk maken. Het verbranden van ongemak, bewustzijn van contact en frigidheid van de voeten, aandoeningen die gezamenlijk worden aangeduid als beschadigde zenuwen, kan ook gebeuren. Andere problemen zijn zwangerschappen met een hoger risico bij diabetische dames en een groter voorkomen van mondziekten.

 

Het verband tussen diabetes mellitus en osteoporose blijft controversieel. Hoewel de metabolische malocclusies van diabetes mogelijk een effect hebben op botmetabole processen, framewerk en mineralen, is het niet op te ruimen als dit soort aanpassingen feitelijk verantwoordelijk zijn voor de toename van het gatenrisico die wordt waargenomen bij mensen met type één en diabetes mellitus type 2. Kinderen en adolescenten met type één bepaalde diabetes hebben een verminderde kubische minerale stevigheid (BMD) op de onderarm die meestal met de tijd verschijnt. Bijna alle onderzoeken naar diabetes mellitus type 2 hebben ontdekt dat BMD regelmatig of verhoogd is aan de achterste wervelkolom, femorale keel en midden en distale radius. Deze resultaten zetten mannen en vrouwen aan. Onnodig te zeggen dat BMD gecorreleerd is met de mass index van het lichaamssysteem.

Main page - Other articles