Diabetes - classificatie.

medicijnen voor diabetesbehandeling online

Diabetes is onderverdeeld in twee soorten. Type u diabetes wordt meestal gezien als een beschadiging van de bèta-huidcellen van de alvleesklier, resulterend in volledige insuline insufficiëntie. Dit komt meestal door auto-immuunschade aan de bèta-huidcellen van de alvleesklier (type 1A). Screening bedoeld voor eilandcel-antilichamen (ICA) of misschien aanvullende auto-antilichamen (antilichamen tegen glutaminezuurdecitycarboxylase [anti-GAD], insuline en ook tegen tyrosinefosfatase IA-2) in serum kan nuttig zijn in het geval dat de analyse wordt vastgesteld is meestal essentieel; een optimistisch resultaat is meestal indicatief voor immuun-gemedieerde of misschien type 1A diabetes. Desalniettemin hebben sommige individuen geen enkel bewijs van auto-immuniteit en hebben ze ook eenvoudigweg geen verschillende andere beschouwde trigger om bètacelvernietiging te krijgen. Er wordt gedacht dat ze idiopathische of type 1B diabetes mellitus hebben.

 

Diabetes mellitus type 2 is verantwoordelijk voor meer dan 80% van de gevallen van diabetes in de VS, Canada en Europese landen; type een bepaalde diabetes maakt ongeveer nog eens vijf tot tien procent uit, terwijl de rest extra oorzaken heeft. Nieuwe info-aanbiedingen resulteerden in een verbeterde kennis van erfelijke defecten die verband houden met diabetes, evenals het voorheen MODY-merk (volwassenheid startpunt diabetes van de jeugdige) zijn in verband gebracht met specifieke erfelijke defecten.

 

Diabetes mellitus type 2 is bij uitstek de meest voorkomende vorm van diabetes en wordt gezien als een verschuivend voorbeeld van insuline-insufficiëntie en -weerstand. Desondanks is het soms moeilijk om onderscheid te maken tussen type 1 en atypische presentaties van diabetes mellitus type 2. Veel mensen met diabetes mellitus type 2 laten de bèta-celfunctie na verloop van tijd los en hebben insuline nodig voor de controle van de bloedsuikerspiegel. Daarom zal de afhankelijkheid van insuline type u en diabetes mellitus type 2 niet scheiden. Patiënten met type 2 diabetes die gewoonlijk aanwezig zijn met hyperglycemie, zelfs als ketoacidose kan optreden.

 

Fibrocalculeuze pancreasdiabetes - Fibrocalculeuze pancreasdiabetes is meestal een uniek type diabetes als aanvulling op exotische pancreatitis die endemisch is met behulp van elementen van de aarde (bijv. Het zuidelijke deel van India). Binnen een potentiële analyse van 370 patiënten waren alle macrovasculaire en microvasculaire problemen die typisch verband houden met diabetes gevonden.

 

Zwangerschapsdiabetes vindt plaats wanneer de alvleesklierfunctie van een vrouw niet voldoende is om zowel de insulineresistentie te overwinnen die wordt geproduceerd door de anti-insuline hormonen die tijdens de zwangerschap door de parias worden vrijgegeven (bijv. Oestrogeen, prolactine, chorion somatomammotropin voor de mens, cortisol en progesteron) en de verbeterde brandstofverbruik essentieel om de zich ontwikkelende moeder en foetus te geven.

Main page - Other articles