Diabetes - hoito.

diabeteksen hoitoon tarkoitetut lääkkeet verkossa

Diabetes havaitaan kalibroimalla sokerin määrä verenkierrossa sen jälkeen, kun henkilö on paastanut (pidättäytynyt ruokailusta) noin 8 tunnin ajan. Joissakin tapauksissa lääkärit perustavat diabeteksen yksinkertaisesti antamalla suuren suullisen sokerin sietokyvyn, mikä vaikuttaa sokerin tasoon sen jälkeen, kun tietty määrä karkkia on nautittu. Vaihtoehtoinen tarkastus, joka luodaan etsimään tyypin 1 erityistä diabetesta, etsii tiettyjä vasta-aineita (proteiineja, joilla on taisteluvoimakkuus, joka hyökkää ulkomaisia ​​kemikaaleja vastaan) vain diabeetikoilla. Tämä tarkistus voi tunnistaa tyypin diabeteksen varhaisessa vaiheessa, mikä vähentää ongelmien mahdollisuutta. Diabeteksen esiintyvyys paranee jatkuvasti, kun havaitaan, että useammat ihmiset elävät pidempään ja kehittyvät plumperissa. Kliinisesti diagnosoitujen tyypin 2 diabeteksen esiintymistiheys nousee 1: stä 4 prosentista ikäryhmän 25 ja 44 vuoden välillä 3. 3. prosenttiin 45–54-vuotiaiden välillä, 7. noin kahdeksan prosenttia 55-vuotiaiden välillä 64 vuotta ja yli kymmenen prosenttia yli 66 vuotta.

 

Ihmiset, joilla on tyypin diabetes, tarvitsevat insuliinikuvia, usein kaksi tai neljä kertaa hyvissä ajoin, jotta kehosi toimitetaan käytettäessä insuliinia, jota se ei yleensä tuota. Tarvittavan insuliinin määrä vaihtelee yksilöstä riippuen ja se saattaa päätyä pelkästään elementteihin, kuten henkilön harjoittelun tasoon, ruokavalio-ohjelmaan ja erilaisiin hyvinvointihäiriöihin. Tyypillisesti diabetesta sairastavat henkilöt käyttävät m monta kertaa hyvänä päivänä aikaa mitata glukoosin astetta putkessa niiden verenkiertoon saavuttaen sormenpään. Ne pystyvät näin ollen säätämään injektoitavan insuliinin määrää, fyysistä aktiivisuutta tai ehkä aterioiden imeytymistä verensokerien pitämiseksi vakiona. Ihmisen, jolla on tyypin 1 diabetes, on valvottava huolellisesti omia ruokavalio-ohjelmiaan vain jakamalla elintarvikkeita ja keksejä päivän aikana, joten ei koskaan pidä hukata insuliinilähteen voimaa, joka auttaa suuresti soluja imemään glukoosia. Lisäksi heidän on otettava elintarvikkeita, jotka sisältävät monimutkaisia ​​kaikenlaisia ​​sokeria ja jotka hajoavat hitaasti ja johtavat verensokerin hitaaseen nousuun. Vanhemmilla aikuisilla esiintyvät diabeteksen hallinnon koko tavoitteet toimivat kuten kaikki nuoret aikuiset, joille sinun on sisällytettävä sekä hyperglykemian että riskielementtien antaminen. Kuitenkin epäonnistuneilla diabetesta sairastavilla henkilöillä on suurinta huolenaiheita hypoglykemian, hypotensioiden ja lääkehoidon välttämisestä. Lisäksi samanaikaisesti esiintyvien sairauksien antaminen on tärkeää, koska se vaikuttaa niiden erityiseen kykyyn suorittaa itsehallinto.

 

Vaikka useimmat tyypin 1 diabetesta sairastavat ihmiset pyrkivät vähentämään verensokerin määrää verisuonissaan, tasot, jotka ovat yhtä alhaisia, voivat myös aiheuttaa terveysongelmia. Esimerkiksi jos tyypin 1 diabetesta sairastava henkilö pistää liiallisen määrän insuliinia, se voi tehdä alhaisen verensokerin. Tämä voi johtaa hypoglykemiaan, johon liittyy häiriötä, turhautumista ja stressiä ja ahdistusta. Henkilö, joka kehittää hypoglykemiaa, voi torjua oireita syömällä aterioita, joissa on sokereita, kuten esimerkiksi verensokeriarkeja, mehua tai karkkia.

 

Jotta insuliinitasot voidaan hallita, tyypin 1 diabetesta sairastavien on seurattava omia sokeritasojaan monta kertaa päivässä. Vuonna 1983 useat 1, 441 tyypin diabeetikot, jotka ovat pitkään olleet 13-39, alkoivat osallistua diabeteksen torjuntaan ja ongelmatutkimukseen, joka on suurin diabeteksen hoidon tutkimus. Diabetesvalvonta ja ongelmat tutkivat mahdollisuutta vähentää diabeteksen aiheuttamia ongelmia, kuten esimerkiksi munuaissairauksien tai silmäsairauksien puuttuminen, koska sairastuneilla on tarkkailtava huolellisesti verensokeriaan 4-6 hetkiä päivässä, säilyttäen pääosin koska se on luonnollista lähellä. Vuonna 1993 raportoidun analyysin tulokset osoittivat, että diabeettiset ongelmat vähenivät 40–70 prosenttia henkilöistä, jotka valvovat ja hallitsivat sokeritasojaan aggressiivisesti. Vaikka analyysi tehtiin tyypin diabetesta sairastaville ihmisille, asiantuntijat katsovat, että verensokerin tarkka seuranta hyödyttäisi todennäköisesti myös ihmisiä, joilla on tyypin 2 diabetes.

 

Suositeltava ruoka on yleensä alhaisempi rasvassa (kolmekymmentä prosenttia tai vähemmän kalorien kokonaiskulutuksesta), kohtalaisia ​​proteiineja (10–20 prosenttia kaikista kaloreista), sillä on useita hiilihydraatteja, kuten kahvipapuja, tuoreita vihanneksia ja syy. Säännöllinen liikunta sallii solujen imeytyä glukoosin jopa 10 minuutin harjoituspäivään päivässä voisi olla tehokas. Ruokavaliokunnan valvonta ja liikunta voisivat myös todennäköisesti olla mukana rasvan häviämisessä, mikä yleensä tuntuu hieman kääntävän kehon epäonnistumaan käyttämään insuliinia. Vanhoilla aikuisilla saattaa olla huomattavasti enemmän hypoglykemian neuroglykogeenisiä ilmenemismuotoja (huimausta, heikkoutta, deliiriumia, väärinkäsityksiä), jotka punnitaan adrenergisiä ilmenemismuotoja vastaan ​​(vapina, hikoilu). Tällaiset oireet voidaan ohittaa tai ehkä tulkita väärin nähdessään, että suuri neurologinen sairaus (kuten transitiivinen iskeeminen isku) aiheuttaa epäasianmukaisen raportin hypoglykeemisten jaksojen tuottamisesta sairastuneille. Hypoglykeemiset jaksot voivat myös lisätä sydän- ja verisuoniharjoitusten ja sydänsairauksien haittavaikutusten uhkaa.

 

Joillekin potilaille, joilla on diabetes mellitus tyyppi 2, ruokavalio, harjoitus ja rasvan menetys yksinään, voi ehkä toimia alun perin, mutta lopulta tämä rutiini ei tue suurten verensokerien hallintaa. Tällaisissa tapauksissa suullinen lääke voidaan hyväksyä. Jos suun kautta otettavat lääkkeet ovat epäpäteviä, henkilölle, jolla on diabetes mellitus tyyppi 2, voi olla insuliinikuvia tai mahdollisesti sekoitus oraalisesti annettavista lääkkeistä ja insuliinikuvista. Noin neljäkymmentäyhdeksän prosenttia diabetes mellitus-tyypin 2 ihmisistä tarvitsee suun kautta otettavia lääkkeitä, 40 prosenttia tarvitsee insuliinikuvia tai ehkä sekoitus insuliinikuvia ja suun kautta otettavia lääkkeitä, ja kymmenen prosenttia käyttää liikuntaa ja ruokavaliota yksin.

 

Kaikki suulliset hypoglykeemiset lääkkeet ja insuliini ovat turvallisia ja ääniä vanhemmilla potilailla, vaikka jokainen tarjoaa rajoituksia.

Main page - Other articles