Diabetes - insuliini.

diabeteksen hoitoon tarkoitetut lääkkeet verkossa

Insuliini, hormoni, joka on ilmoitettu haiman Langerhansin saarekkeissa, joka säätää glukoosin, rasvan ja tärkkelysten aineenvaihduntaa kehossasi. Kuten useat muut proteiinit, insuliinia pilkotaan varmasti jonkin verran tapauksissa, joissa sitä annetaan suun kautta, ja siksi se on injektoitava lihaksen massaan. Insuliinia on usein usein yhdistetty protamiinihoitoon, joka johtuu varmasti insuliinin muodostumisen niukkuudesta tai pelkästään inhiboimalla sen vaikutuksia ihosoluihin, ja usein insuliinia, joka yleensä pidentää roskapakkauksen puristumisaikaa. Haimasta kiteytynyt insuliini koostuu sinkistä, joka myös pidentää kulutusta. Protamiinisinkkinsuliinina tunnettu suunnittelu laajentaa hormonin toimintaa edelleen.

 

Insuliinia käytetään useimpien diabeteksen hoidossa olevilla potilailla. Tarve saada insuliinia riippuu insuliinin vapautumisen ja resistenssin insuliinitason kokonaismäärästä. Melkein kaikki diabetesta sairastavat kärsivät insuliinihoidosta kokonaan, ellei he tietenkään saisi saarekkeita tai koko elimistön haiman siirtoa; erilaiset tyypin 2 diabetesta sairastavat henkilöt vaativat insuliinia, koska niiden beta-mobiili- tai kannettava toiminto vähenee ajan myötä.

 

Insuliinia otettiin alun perin koirien haimasoluista Kanadan fysiologit Sir Frederick Grant Banting ja Charles Herbert Ideal sekä Yhdistyneen kuningaskunnan fysiologi Buck James Rickard Macleod. Kanadan biokemisti James Bertram Collip sen jälkeen loi, että riittävän 100-prosenttisesti puhdas tyyppi päätyi ihmisiin. Insuliinin molekyylirakenne perustettiin vuonna 1955 Espanjan biokemisti Frederick Sanger; se oli ollut ensimmäisiä proteiineja, jotka tulivat purkautumaan. Yksittäinen insuliini, ensimmäinen ihmisen proteiini syntetisoitua varten, valmistettiin 65: ssa. 81-insuliinissa, joka oli valmistettu bakteereissa yksinkertaisesti geneettisellä rakenteella, tuli ensimmäinen tällä tavalla saavutettu yksittäinen hormoni, jota käytettiin ihmisen sairauden hoitoon. Insuliinin biokemiaa varten tarkista Glucose Calorie -polttaminen.

 

Insuliinia on suunnattava melko paljon kaikille yksilöille, joilla on tyypin 1 erityinen diabetes, mikä johtuu autoimmuunisolusolujen vaurioista, jotka lopulta voivat potentiaalisilta käytännöllisesti katsoen koko insuliinin vajaatoiminnasta. Tyypin 1 diabeteksen huipputaajuus on lähes riittävästi aikaa kasvaa, mutta kaksikymmentäviisi prosenttia tapauksista, jotka ovat läsnä 30 vuoden kuluttua. Insuliinia voidaan mainita potilailla, joilla on ylimääräistä diabetesta haiman vajaatoiminnan vuoksi, ja myös monilla potilailla, joilla on tyypin 2 diabetes, hallita hyperglykemiaa.

 

Paljon vaikeampi kysely on, milloin sinun pitäisi käyttää insuliinia potilailla, joilla on tyypin 2 diabetes. Tätä häiriötä pidetään sekä insuliinitasona resistenssinä että suhteellisena insuliinin vajaatoimintana. Korjaus on aloitettava ruokavalion, rasvan häviämisen ja liikunnan avulla, mikä voi säännöllisesti edistää normoglykemiaa tapauksissa, joissa noudattaminen on yleensä optimaalista. Henkilöt, joilla on heikentävä hyperglykemia, alkavat käyttää yhtä tai jopa yleisempää hypoglykeemistä lääkettä. Metformiini on erinomainen varhainen päätös, joka perustuu turvallisuustiliin, neutraaliin vaikutukseen rasvan lisääntymiseen ja kykyyn alentaa glykemiaa. Insuliinia voidaan lisätä, jos objektiivista glykeemista kontrollia ei saavuteta.

Main page - Other articles