Diabetes - insipidusta.

diabeteksen hoitoon tarkoitetut lääkkeet verkossa

Diabetes Insipidus, epätavallinen sairaus, joka johtuu vasopressiinin puutteesta, aivolisäkkeen hikirauhasen ihmisen hormonien joukosta, joka säätää munuaisten erittämän pissavirran määrän. Diabetes insipiduksen oireet on merkitty janoiseksi ja valtavien määrien poistamiseksi virtsasta, jopa 4–10 l päivässä. Tämä pissivirta sisältää pienen erityisen painovoiman, jolla ei ole mitään ylimäärin glukoosia. Usein verisuonensisäinen injektio tai vasopressiini-sinus-inhalaatio säätää tilan merkkejä.

 

Nefrogeeninen diabetes insipidus (DI) tunnistaa virtsan keskittymiskyvyn vähenemisen, joka johtuu antidiureettisen hormonin (ADH) kapasiteetista. Tämä ongelma voi helposti heijastaa ADH-kohdan resistenssitasoa keräysputkien sisällä tapahtuvien vaikutusten osalta tai häiriötä vastavirtajärjestelmässä, joka on suunniteltu esimerkiksi vaurioituneeksi tai heikentyneeksi natriumkloridin reabsorptioksi raskaan nousevan käsivarren tai jalan medullaryn puolella Henlen syklin. ADH: n vastustuskyvyn tyypillisimpiä tekijöitä, jotka ovat vakavia enemmän kuin tarpeeksi polyurian luomiseksi, ovat perinnöllinen nephrogenic PADA (lapset) ja pysyvä li (symboli) nieleminen, hypokalemia ja hyperkalsemia (aikuiset).

 

Keski-diabeteksen insipidus (DI) nähdään yleensä antidiureettisen kehon hormonin (ADH) alentuneena vapautumisena, mikä tuottaa vaihtelevan määrän polyuriaa. Riittämätön ADH voi johtua häiriöistä, jotka toimivat useissa ADH: n erittymiseen liittyvissä kohdissa: hypotalamuksen osmoretseptorit; supraoptiset tai paraventrikulaariset ytimet; tai ehkä supraopticohypophyseal-järjestelmän erinomainen osa. DI: n (CDI) keskeisimmät tekijät, jotka ovat lähes kaikkien tapausten tarkoitus, ovat neurokirurgia tai kanta, pääasialliset tai ehkä toissijaiset kasvaimet tai infiltratiiviset sairaudet (kuten esimerkiksi Langerhansin solun histiosytoosi) ja idiopaattinen DI.

 

Keski-DI - Keski-PADA (joka tunnetaan myös nimellä neurohypofyysinen tai ehkä neurogeeninen DI) liittyy antidiureettisen hormonin (ADH) puutteelliseen vapautumiseen. Tämä ongelma tulee olemaan usein idiopaattinen (mahdollisesti johtuen ADH: ta tuottavien solujen autoimmuuniprobleemeista), tai se voi johtua pelkästään traumasta, aivolisäkkeen lääketieteellisestä toiminnasta tai ehkä hypoksisesta tai ehkä iskeemisestä enkefalopatiasta. Harvinaisia ​​perhetapauksia on jo kuvattu. (Katso "Keskeisen diabeteksen takana olevat tekijät").

 

Nephrogenic DI - nephrogenic PADA nähdään ehdottomasti tavallisena ADH: n erittymisenä, mutta erilaisten munuaisresistenssien tasot sen vedenkestävästä vaikutuksesta. Tämä ongelma, joka on heikko tyyppi, on varmasti melko yksinkertainen, koska lähes kaikilla yksilöillä, joiden väestö ikääntyy tai jotka ovat reniformen taudin taustalla, on optimaalisen keskittymiskyvyn väheneminen. Tämä ongelma ei kuitenkaan ole tarpeeksi vakava, jotta se voi muodostaa ominaista nousua pissitulon virrassa.

Main page - Other articles