Diabetes - hypoglykemia.

diabeteksen hoitoon tarkoitetut lääkkeet verkossa

Hypoglykemia, tila, jota pidetään epätavallisen alhaisena sokerina verenkierron sisällä. Hypoglykemian indikaatiot koostuvat heikkoudesta, ravistelusta, hermostuneisuudesta, stressistä ja vielä pienestä äänestä ja todellisesta pyörtymisestä. Yksilöt voivat myös esittää merkittyjä persoonallisuuden säätöjä ja ne voivat tuntua nieltynä. Hypoglykemia voi olla seurausta hyperinsulinismista tai liiallisesta insuliinimäärästä, joka on joko insuliinin yliannostus diabeteksen sairastuneiden tai kehon insuliinin liiallisen sukupolven tilanteessa. Insuliini on ehdottomasti tärkeä tekijä tärkkelysrasvan polttokyvyn säätämisessä; hetki, kun hyperinsulinismi tapahtuu, glukoosi hajoaa varmasti jyrkästi muuntumiseksi glykogeeniksi maksa- ja lihasryhmissä ja rasva-solujen ylimääräistä rasvaa.

 

Hypoglykemia voi olla kliinisesti erilainen syy, jossa alhainen seerumin (tai plasman) glukoosipitoisuus johtaa oireisiin sympaattisen aivojen ja neuroglykopenian suhteen. Tämä aihe kritisoi tieteellisiä ilmenemismuotoja ja tarjoaa listan hypoglykemian lähteistä.

 

Reaktiivinen tai ehkä toimiva hypoglykemia, yleisin tyyppi esiintyy erityisesti emotionaalisen jännityksen sisällä. Lisäksi se johtuu insuliinin ylituotannosta, usein 3-5 kertaa elintarvikkeiden jälkeen. Sen oireet ovat hellävaraisempia kuin insuliinista riippuvaisilla diabeetikoilla, ja sitä voidaan rajoittaa vähentämällä hiilihydraattien kulutusta. Koska reaktiivinen hypoglykemia tarjoaa paljon perinteisiä masennuksen häiriön tai stressin oireita, sen katsotaan olevan väärin perusteltujen mielisairauksien syy. Vaikka tämä terveys on oikein diagnosoitu, on todellakin usein huomattu, että siitä tulee henkilön oireiden välittömän syyn sijaan.

 

Sinulla ei ole tiettyjä hypoglykemian oireita. Kokeellisesti aktivoitu hypoglykemia laukaisee sympatoadrenaalisen aktivoinnin oireet, jos seerumin glukoosipitoisuus laskee edelleen enemmän neuroglykopeniaa osoittamalla. Hypoglykemia voidaan luokitella laadukkaiksi ruokavalioiksi tai postprandiaaliksi tai insuliinivälitteiseksi tai ei-insuliinivälitteiseksi. Aikaisempi luokittelu tarjoaa vanhentuneen hyödyllisyytensä, koska vain postprandiaalinen hypoglykemia on melko harvinaista, ja hypoglykemia, joka on pääasiassa paasto, voi tapahtua myös jälkikäteen. Insuliinirakenteinen erottelu käsittelee kuitenkin patogeneesiä, ei laukaista. Hypoglykemia voi olla harvinainen kirurginen ongelma, joka löytyy potilailta, jotka eivät varmasti tule lääkkeiksi diabetes mellitukselle. Laajennettu valvottu nopeasti, joka voi aikaisemmin olla seitsemänkymmentä kaksi tuntia, voi olla vanhin, suurin vakiintunut ja todennäköisimmin luotettava tarkistus hypoglykeemisten häiriöiden analyysin saamiseksi. Tämä tarkistus on kuitenkin vaikeaa ja kallista, ja sen pitäisi todella olla varattu kaikille niille kärsiville, joiden hyväksyttävää diagnoosia ei voida luoda lisävälineillä. Riippumatta hypoglykemiasta, mukaan lukien faktitiaalinen hypoglykemia, lääketieteellinen diagnoosi voidaan yleensä määrittää sopivilla veritarkastuksilla hypoglykemian aikana.

Main page - Other articles