Diabetes - verenpainetauti.

diabeteksen hoitoon tarkoitetut lääkkeet verkossa

Verenpainetasot ovat yleinen ongelma diabeetikoilla. Niistä ihmisistä, joilla on tyypin sinulle diabetes, hypertensio ilmaantuu 5 prosentista vuosikymmenen aikana kolmekymmentäkolme prosenttiin kahdenkymmenen vuoden aikana ja 70 prosenttia 40 vuoden ajan. Näiden potilaiden verenpaineen ja diabeettisen munuaissairauden välillä on läheinen kunnioitus; jälkimmäinen on varmasti melko harvinaista jälkimmäisen puuttuessa. Verenkierron paine alkaa yleensä nousta normaalialueella noin kolmen vuoden kuluttua mikroalbuminurian alkamisesta.

 

Verenpainetaudin varhainen korjaaminen on erityisen tärkeää diabeetikoilla sekä sepelvaltimotaudin estämiseksi että munuaisten sairauden ja diabeettisen retinopatian etenemisen vähentämiseksi. Tyypin mukaan pari diabeetikkoa, veren kiertopaineen rajoitetun kontrollin edut voivat johtua siitä, että suuri tai ehkä korkeampi kuin täsmällisen glykeemisen kontrollin etu.

 

Alustava korjaustoimenpide sisältää ei-farmakologiset menetelmät, kuten esimerkiksi rasvapitoisuuden, hedelmien, hedelmien ja vihannesten kulutuksen lisääntymisen sekä vähärasvaisia ​​maitotuotteita, liikuntaa, suolan rajoittamista ja tupakointia ja tupakointia ja ei-toivottuja alkoholijuomia.

 

Koska verenpainetauti sijoittaa diabeetikot sydän- ja verisuoniongelmiin, kaikki diabetesta sairastavat henkilöt, joiden verenkierrospaine on aiemmin mainittu 140/90 mmHg, on aloitettava verenpainelääkkeiden korjaamiseksi. Ei-farmakologisen hoidon onnistunut suorittaminen voi hyvinkin sallia myöhemmin annoksen pienentämisen tai ehkäisevän verenpainelääkkeiden määrän.

 

Diabeetikoilla, joiden systolinen verenkiertopaine on 130–139 mmHg tai diastolinen paine 80–89 mmHg, esikäsittelyn pitäisi rajoittaa ei-farmaseuttisilla menetelmillä, kuten esimerkiksi painonlasku, hedelmien, tuoreiden vihannesten lisääntynyt kulutus ja vähäiset ei-toivotut rasvaiset maitotuotteet, liikunta, suolan rajoittaminen ja tupakan tupakoinnin välttäminen ja liiallinen nieleminen. Siinä tapauksessa, että keskittyminen stressiin ei toteutuisi 90 päivän kuluttua, tulisi aloittaa hoito farmaseuttisilla välittäjillä.

 

Kaikkien diabeetikkojen, joilla on verenpaine 140/90 mmHg tai enemmän, pitäisi välittömästi aloittaa samankaltaisilla ei-farmakologisilla strategioilla ja verenpainetta alentavilla lääkkeillä, koska niissä syntyy diabeetikoille riskejä sydämen komplikaatioihin.

Main page - Other articles