Diabetes - tekijät.

diabeteksen hoitoon tarkoitetut lääkkeet verkossa

Diabetes mellitus-tyypin 2 mellitus tulee olemaan hyperglykemia, insuliinitaso ja insuliinin vapautumisen suuri heikentyminen. Sen patogeneesi on yleensä hirveästi ymmärretty, mutta sekä synnynnäiset elementit, jotka vaikuttavat insuliinin purkautumiseen ja reagointikykyyn, että ulkoiset elementit, mukaan lukien paino-ongelmat (ks. Alla), ovat välttämättömiä.

 

Sukututkimuksen merkitys diabeteksen ennustamisessa korostui suomalaisessa tutkimuksessa. Yksilöt, joilla on diabetes mellitus tyyppi 2, joilla ei ollut minkään tyyppistä tyypin 1 sukua tai diabetes mellitus tyypin 2, olivat olleet kypsempiä lähtöpisteessä ja saivat endogeenisen insuliinin erityksen säilymisen verrattuna asiakkaisiin, jotka kokivat perheen ryhmän suuren diabeteksen. Ihmiset, joilla on perheen ryhmä hyvä vain tyypin 2 diabetes, olivat olleet vieläkin lihavampia, saivat parempaa endogeenistä insuliinin vapautumista ja olivat olleet vähemmän taipuvaisia ​​saamaan saareke-soluautomaattisia vasta-aineita kuin yksilöt, joilla on ystäviä ja perheen taustoja sekä tyypin 1 että tyypin 2 diabetes.

 

Minkä ikäiset, mahdollinen heikentynyt glukoosin muodostuminen sietää toleranssia (IGT) tai ehkä tyypin 2 diabetesta, kasvaa ruumiinpainon nousulla. Ylipaino toimii ainakin osittain aiheuttamalla resistenssin tasoa insuliinivälitteiselle perifeeriselle glukoositilaajakannalle, joka on tavallisesti tärkeä osa tyypin 2 diabetesta. Paino-ongelmien muutos vähentää myös tyypin 2 diabeteksen mahdollisuutta ja sairastuneille potilaille lisääntynyttä verensokeritasapainoa. Paino-ongelmatason lisäksi ylimääräisten rasvojen solujen jakautuminen on vielä yksi olennainen tekijä insuliinitason resistenssin ja tyypin 2 diabeteksen todennäköisyydelle. Resistenssin insuliinitaso ja tyypin 2 diabeteksen esiintyvyys ovat suurimmat niillä aloilla, joilla on rintalihaksia tai vatsan lihavuutta. Vaikka insuliinitasolla vastustuskykyä ja heikossa asemassa olevaa insuliinin vapautumista diabeteksen tyypin 2 tyypissä on huomattava geneettinen näkökohta, ne voivat myös vaikuttaa kahteen positiiviseen ja negatiiviseen yksinkertaiseen käyttäytymiseen, kuten liikuntaan ja savukkeisiin. Mahdollisuus saada tyypin 2 diabetes on varmasti korkeampi naisilla, joilla on raskausdiabetes. Tällaisilla naisilla on vikoja sekä insuliinin erityksessä että insuliinitoiminnoissa, jotka liittyvät voimakkaasti diabeteksen lähitulevaisuuteen. Paino-ongelmat ovat tärkein diabeteksen riskielementti. Lisäksi geneettiset elementit eli sukututkimus ja rotu, fyysinen fyysinen menetys ja tupakointi ovat tärkeitä jäseniä diabeteksen tuottamiseen. Diabeteksen vaarassa olevien henkilöiden tunnus on tavallisesti merkittävä, koska elintapojen staattinen korjaus (pääasiassa harjoitus ja liiallinen laihtuminen) vähentää tehokkaasti diabeteksen etenemistä.

Main page - Other articles