Diabetes - komplikaatio.

diabeteksen hoitoon tarkoitetut lääkkeet verkossa

Silloin, kun diabetes mellitus jäi edelleen valvomattomaksi, se voi aiheuttaa tappavia ongelmia. Tyypin 1 diabetes voi johtaa diabeettiseen koomaan (tajuttomuusolosuhteet, jotka johtuvat uskomattoman suurista glukoosipitoisuuksista verenkierrossa) tai ihmishenkien menetyksestä. Kahdessa tyypin 2 ja diabetes mellituksen tyypin 2 ongelmissa voi olla sokeus, munuaisten vajaatoiminta ja sydän- ja verisuonitauti. Diabetes saattaa aiheuttaa hyvin pieniä verenkiertoalusten aluksia; kun tällainen tapahtuu huomionne valtimoissa, se voi johtaa retinopatiaan (vuorauksen katoaminen silmän taakse), mikä johtaa näköhäviöön. Diabetes mellitus voi olla johtava syy sokeuden uusiin tapauksiin kaksikymmentä- seitsemänkymmentäneljäksi. Kun diabetes vaikuttaa munuaisiin, sitä kutsutaan nefropatiaksi (munuaisten puutteesta suodattaa kehon myrkkyjä oikein). Noin 30 prosenttia viimeisistä reniforme-taudin (munuaisten vajaatoiminta) viimeaikaisista tapauksista johtuu diabeteksesta. Valtavien valtimoiden esteet diabeetikoilla voivat helposti johtaa erilaisiin kardiovaskulaarisiin komplikaatioihin, mukaan lukien huomattava verenkierron paine, sepelvaltimohyökkäys ja sydämen aivohalvaus. Vaikka tämäntyyppiset olosuhteet esiintyvät myös diabeetikoilla, diabeetikot ovat itse asiassa kaksi tai neljä hetkiä todennäköisemmin rakentaa sydän- ja verisuonisairauksia.

 

Hypoglykemia, tila nähdään suurena epänormaalisti alhaisena glukoosipitoisuutena verenkierrossa. Hypoglykemian oireet muodostuvat tahattomuudesta, värähdyksestä, huolesta, paniikista ja pyörtymisestä ja todellisesta pyörtymisestä. Potilaat voivat myös näyttää hiihtohenkilöstön säätöjä ja ne saattavat näyttää päihtyneiltä. Hypoglykemia voi olla seurausta hyperinsulinismista tai ehkä liian suuresta määrästä insuliinia, joka on mahdollisesti lisätty insuliinin yliannostukseen diabetes mellituksessa tai kehon insuliinin ylituotannossa. Insuliini voi olla keskeinen tekijä hiilihydraattirasvojen polttokyvyn hallitsemisessa; kun hyperinsulinismi tapahtuu, hiilihydraatteja ja glukoosia voidaan tarkoituksellisesti tyhjentää muuntamalla glykogeeniksi kiireisessä ja lihaskudoksessa ja saippuasoluissa oleviin rasvoihin.

 

Reaktiivinen tai tehokas hypoglykemia - yleisin tyyppi esiintyy erityisesti henkisen stressin alla. Lisäksi se johtuu insuliinin liiallisesta muodostumisesta, yleensä 3–5 tuntia elintarvikkeiden jälkeen. Oireet ovat lievempiä kuin pelkästään insuliinista riippuvaisilla diabeetikoilla kokeneet potilaat, ja sitä voidaan hallita yksinkertaisesti vähentämällä hiilihydraatteja. Koska reaktiivinen hypoglykemia tarjoaa paljon klassisia merkkejä masennuksen häiriöstä tai ehkä stressistä ja ahdistuksesta, sen katsotaan olevan väärin tärkeimpien mielenterveyden häiriöiden syy. Vaikka tällainen terveys on varmasti oikein kliinisesti diagnosoitu, on usein havaittu, että se on anecdéoico, eikä potilaan oireiden välittömän syyn sijasta.

 

Diabetes mellitus voi myös aiheuttaa mielen puutetta, erityisesti matalassa lonkassa ja jaloissa. Tämä nastat ja neulat voivat estää henkilön mielessä kipua tai mahdollisesti epämukavuutta ihon tai jalkojen ärsytyksestä, kunnes seuraavat ongelmat antavat meille mahdollisuuden vaatia jalkojen amputointia tai ehkä jalkaa. Saattaa myös esiintyä epämukavuutta, tietoisuutta kosketukseen ja jalkojen jäykkyyttä, olosuhteita, joita yhdessä kutsutaan vaurioituneiksi hermoiksi. Muita ongelmia ovat diabetesta sairastavien naisten suuremmat riskiraskaudet ja suullisen sairauden suurempi esiintyminen.

 

Diabetes mellituksen ja osteoporoosin välinen yhteys on edelleen kiistanalainen. Vaikka diabeteksen aineenvaihduntahäiriöillä voi olla vaikutusta luun aineenvaihduntaan, kehykseen ja mineraalien esiintymiseen, se ei ole siivousta, jos tällaiset muutokset ovat tosiasiallisesti vastuussa reiän riskin noususta, jota havaitaan tyypin 1 ja \ t diabetes mellitus type 2. Lapset ja nuoret, joilla on tyypin 1 erityinen diabetes, ovat saaneet kyynärvarressa vähentyneen kuutiomaisen mineraalivahvuuden (BMD), joka yleensä ilmaantuu usein ajan myötä. Lähes kaikki tyypin 2 diabeteksen kokemukset osoittivat, että BMD on säännöllinen tai kohonnut selkärangan takana, reisiluun kurkussa ja keski- ja distaaliradassa. Nämä tulokset koskevat miehiä ja naisia. Tarpeetonta sanoa, että BMD korreloi kehon järjestelmän massaindeksiin.

Main page - Other articles