Diabetes - insulin.

diabetes behandling medicin online

Insulin, hormon, angivet i øerne Langerhans i bugspytkirtlen, der kontrollerer mængden af ​​metabolisme af glucose, fedt og stivelse i din krop. Ligesom forskellige andre proteiner er insulin definitivt fordøjet i tilfælde, hvor det indgives oralt og derfor skal injiceres lige ind i en muskelmasse, hvor øjeblikket anvendes medicinsk. I behandling af diabetes mellitus, som helt klart skyldes mangel på insulindannelse eller ved simpelthen inhibering af dets virkninger på hudceller, er insulin normalt ofte forbundet med protamin, som normalt forlænger tidspunktet for komprimering af junk. Insulin krystalliseret fra bugspytkirtlen består af zink, som også forlænger forbruget. En planlægning kendt som protaminsinkinsulin udvider hormonets handlinger yderligere.

 

Insulin anvendes i de behandlende syge med diabetes af de fleste typer. Nødvendigheden af ​​at have insulin afhænger af den samlede mængde blandt insulinfrigivelse og insulinresistensniveau. Næsten alle patienter med type du diabetes kræver insulinbehandling helt, medmindre de selvfølgelig får en øl eller hele organs bukspyttkjertransplantation. Forskellige patienter med type 2-diabetes vil kræve insulin, fordi deres beta-mobile eller bærbare funktion formindskes, efterhånden som tiden går.

 

Insulin blev oprindeligt taget fra hundens bugspytkirtelceller i 1921 af canadiske fysiologer Sir Frederick Grant Banting og Charles Herbert Ideal og den britiske fysiolog Buck James Rickard Macleod. Den canadiske biokemi, James Bertram Collip, skabte efterfølgende det i tilstrækkeligt 100% ren form for at ende med at blive injiceret hos mennesker. Den molekylære ramme for insulin blev etableret i 1955 af den spanske biokemist Frederick Sanger; det havde været de første proteiner, der blev dechiffreret. Individuelt insulin, de første humane proteiner, der blev syntetiseret, blev fremstillet i 65. I 81 insulin fremstillet i bakterier ved simpelthen genetisk konstruktion blev det første individuelle hormon opnået på denne måde for at blive anvendt til at tage sig af menneske sygdom. For biokemi af insulin, tjek Glucose Calorie brænding.

 

Insulin skal rettes mod stort set alle individer med type en særlig diabetes, hvilket vil skyldes autoimmun ølcellebeskadigelse, som endelig potentielle kunder til praktisk talt hele insulininsufficiens. Topfrekvensen for type 1 diabetes er næsten lige så lang tid at vokse op, men om 25 procent af forekomster, der er til stede efter 35 år. Insulin kan nævnes for personer med ekstra diabetes på grund af bugspytkirtelmangel, og også hos mange patienter med type 2-diabetes for at kontrollere hyperglykæmi.

 

En meget vanskeligere forespørgsel er, hvornår skal du bruge insulin hos personer med diabetes mellitus type 2. Denne lidelse ses som både insulinresistensniveau og relativ insulininsufficiens. Afhjælpning skal starte med kostplan, fedt tab og motion, der regelmæssigt kan tilskynde normoglykæmi i tilfælde, hvor overholdelse normalt er optimal. Personer med svækkende hyperglykæmi er tilbøjelige til at begynde at anvende en eller flere hyppigere hypoglykæmiske lægemidler. Metformin er en fremragende tidlig beslutning, baseret på sikkerhedskonto, neutral virkning i forhold til fedtforøgelse og evne til at nedsætte glykæmi. Insulin kan tilsættes, hvis objektiv glykæmisk kontrol ikke opnås.

Main page - Other articles