Diabetes - insipidus.

diabetes behandling medicin online

Diabetes Insipidus, usædvanlig sygdom på grund af mangel på vasopressin blandt de humane hormoner i den ydre hypofyse svedkirtlen, som indstiller mængden af ​​en strøm af tisse udskilt af nyrer. Symptomerne på diabetes insipidus vil blive markeret som tørst og fjernelse af enorme mængder urin, lige så meget som 4 til 10 l om dagen. Dette en strøm af tisse indeholder en lav bestemt tyngdekraften har ikke nogen overskydende glucose. Ofte indfører hypodermisk injektion eller sinusinhalation af vasopressin indikationerne på tilstanden.

 

Nephrogenic diabetes insipidus (DI) identificerer en reduktion i urinfokuseringsevne, som vil resultere i kapaciteten af ​​virkningerne af antidiuretisk hormon (ADH). Dette problem kan let afspejle resistensniveauet på ADH-stedet for handlinger inde i opsamlingsrørene eller forstyrrelse af modstrømssystemet, der er planlagt for eksempel med medulær skade eller reduceret natriumchloridreabsorption inde i den medulære facet af den kraftige stigende arm eller ben af Henle-cyklussen. De mest typiske faktorer bag ADH-mængden af ​​resistens, der er alvorlige mere end nok til at skabe polyuri, er arvelige nefrogeniske PADA (børn) og vedvarende li (symbol) indtagelse, hypokalæmi og hypercalcæmi (voksne).

 

Central diabetes insipidus (DI) ses sædvanligvis som en reduceret frigivelse af antidiuretisk kropshormon (ADH), der producerer en variabel mængde polyuri. Utilstrækkelig ADH kan skyldes lidelser, som virker på et antal af de steder, der er involveret i ADH-sekretion: de hypotalamiske osmoreceptorer; de supraoptiske eller paraventrikulære kerner; eller måske den fremragende del af supraopticohypophyseal systemet. De hyppigst forekommende faktorer bag central DI (CDI), der tegner sig for næsten alle tilfælde, er neurokirurgi eller stamme, hoved- eller måske sekundære tumorer eller infiltrerende sygdomme (såsom for eksempel Langerhans cellhistiocytose) og idiopatisk DI.

 

Central DI-Central PADA (også kendt som neurohypophyseal eller måske neurogen DI) er forbundet med mangelfuld frigivelse af antidiuretisk hormon (ADH). Dette problem vil ofte være idiopatisk (muligvis på grund af autoimmune problemer for ADH-dannende celler), eller kunne induceres ved simpelthen trauma, hypofysisk medicinsk operation eller måske hypoxisk eller måske iskæmisk encephalopati. Sjældne familieinstanser er allerede blevet beskrevet. (Se "Faktorer bag central diabetes insipidus").

 

Nefrogen DI - Nefrogen PADA er bestemt set som regelmæssig ADH sekretion alligevel forskellige niveauer af renal resistens fra dets vandholdende virkning. Dette problem er i sin svage type helt sikkert ret grundlæggende, da næsten alle personer, der er ældre befolkning eller har underliggende reniforme sygdomme, har et fald i optimal koncentrationsevne. Dette problem er imidlertid ikke alvorligt nok til at gøre en karakteristisk stigning i en strøm af tisseudgang.

Main page - Other articles