Diabetes - information, typer, medicin, medicin, behandling, piller, tabletter.

diabetes behandling medicin online

I Type dig diabetes, tidligere kaldet insulinafhængig diabetes mellitus (IDDM) og diabetes med ungdomsbegyndelse, producerer din krop ikke insulin eller genererer det bare i meget små mængder. Symptomer opstår generelt pludselig, ofte hos mennesker under to årtier gamle. De fleste alle tilfælde sker omkring puberteten omkring aldersgruppen 10 til 12 i piger og alder tolv til fjorten hos mænd. I USA udgør type 1 diabetes cirka fem til ti procent af alle diabetes-tilfælde. Canada, Skriv en bestemt diabetes udgør ca. ti procent af de fleste diabetes tilfælde. Diabetes mellitus type 2 er ansvarlig for over 80% af situationer med diabetes i USA, Canada og europæiske lande, skriver du diabetes udgøre ca. et par til ti procent, med resten på grund af yderligere årsager.

 

Type 1-diabetes betragtes som en ødelæggelse fra pancreas-beta-cellerne, hvilket resulterer i absolut insulininsufficiens. Normalt skyldes dette autoimmun ødelæggelse i pancreas-beta-celler. Screening for isletcelleantistoffer (ICA) eller yderligere autoantistoffer i serum kunne være nyttigt i tilfælde af, at etablering af analysen sædvanligvis er essentiel; et optimistisk resultat er normalt indicative for immunforsvaret eller måske type 1A diabetes. Uden behandling Type en særlig diabetes påvirker mængden af ​​metabolisme af overskydende fedt. Da legemet ikke kan konvertere glukose til energi, begynder dette for at holde ned fedt beregnet til gas. Denne slags producerer øget indhold af syre stoffer inde i blodet kendt som ketonkroppen, hvilket forhindrer cellulær vejrtrækning, den energiproducerende procedure i celler. Personer med type 1-diabetes har et komplet krav til insulinbehandling og kan udvikle diabetisk ketoacidose (DKA), hvis ikke egentlig tilvejebragt insulin. Ubehandlet type 1 diabetes påvirker stofskiftet af ekstra fedt. Da kroppen ikke er i stand til at omdanne blodsukkeret til styrke, begynder det at bryde lige ned, holdes overskydende fedt til energi. Dette skaber stigende niveauer af sure stoffer i blodbanen kendt som ketonlegemer, som normalt hindrer mobil respiration, den energiproducerende procedure i hudceller.

 

Type 2 diabetes gennem meget den mest typiske type diabetes, og ses som et variabelt eksempel på insulininsufficiens og resistensniveau. Ikke desto mindre er det til tider svært at fortælle hinanden blandt type dig og atypiske præsentationer af type 2 diabetes. Forskellige personer med type 2 diabetes taber beta-mobiltelefonfunktion som tiden går og har brug for insulin for at få glukose kontrol. Således vil afhængighed af insulin ikke skelne mellem type 1 og type 2 diabetes. Personer med diabetes mellitus type 2 forekommer typisk med hyperglykæmi, selvom ketoacidose kan forekomme. Forsinket Skriv en bestemt diabetes påvirker fedtets fedtforbrændingskapacitet. Da den menneskelige krop ikke kan konvertere glukose i energi, begynder det at være i stand til at holde ned fedt i forbindelse med benzin. Denne slags producerer forhøjede niveauer af sure stoffer inde i blodet kendt som ketonfysik, hvilket forhindrer cellulær vejrtrækning, den energiproducerende procedure i celler.

 

Når diabetes først og fremmest er diagnosticeret, omfatter behandling også mængden af ​​sukker i blodbanen og undgå komplikationer. Baseret på den type diabetes, opnås det ofte ved regelmæssig motion, en forsigtigt forvaltet kostplan og medicin.

 

Beregnet til personer med type 2-diabetes, starter behandlingen med kostkontrol, træning og vægttab, selvom tiden går, kan denne form for behandling ikke være tilstrækkelig. Folk, der har type 2-diabetes, bruger almindeligvis sundhedspersonale til at lave et diætprogram, der styrer blodsukkeret for at sikre, at de ikke springer så hurtigt efter måltider.

Main page - Other articles