Diabetes - forhøjet blodtryk.

diabetes behandling medicin online

Blodtryksniveauer er et universelt problem hos diabetikere. Blandt personer, der har typet diabetes, øger forekomsten af ​​hypertension fra 5% på ti år til tredive tre procent i tyve år og 70 procent i 40 år. Der er en tæt respekt mellem blodtryksniveauer og diabetisk nyresygdom hos disse patienter; Den førstnævnte er bestemt ganske ualmindeligt i manglen på sidstnævnte. Blodcirkulationstrykket begynder almindeligvis at gå op inden for standardområdet omkring tre år efter starten af ​​mikroalbuminuri.

 

Tidlig afhjælpning af hypertension er specielt vigtig hos diabetikere, både lige for at forhindre koronar sygdom og også at reducere progressionen af ​​nyresygdom og diabetisk retinopati. Mellem typen et par diabetikere kan fordelene ved begrænset blodcirkulationstrykstyring være fordi det er stort eller måske højere end fordelen ved nøjagtig glykæmisk kontrol.

 

Indledende afhjælpning vil omfatte ikke-farmakologiske metoder, som fx tab af vægttab, øget forbrug af frugt, frugt og grøntsager og lavt ekstra mælkeprodukter, motion, saltbegrænsning og undgåelse af rygende cigaretter og indtagelse af uønskede alkoholholdige drikkevarer.

 

Som hypertension steder diabetikere for risikabelt for hjerte-kar-problemer, alle mennesker, der lider af diabetes med blodbanen tryk tidligere nævnt 140/90 mmHg burde påbegyndes på antihypertensive medicin behandling. En vellykket gennemførelse af ikke-farmakologisk terapi kan godt tillade senere reduktion i dosen eller måske mængden af ​​antihypertensive forsikringsmidler.

 

Blandt diabetikere med et systolisk blodcirkulationstryk på 130 til 139 mmHg eller et diastolisk tryk på 80 til 89 mmHg bør indledende afhjælpning begrænses af ikke-farmakologiske metoder, såsom for eksempel vægttab, forhøjet forbrug af frugt, friske grøntsager og lavt uønskede fedmælkprodukter, motion, saltbegrænsning og undgåelse af rygsigetter og overdreven indtagelse af væske. I tilfælde af at fokus på stress ikke realiseres efter 90 dage, bør behandling med farmakologiske mæglere påbegyndes.

 

Alle personer med diabetes med blodtryk på 140/90 mmHg eller derover bør straks startes i lige ikke-farmakologiske strategier og antihypertensiv medicinbehandling, da de medfører diabetikere, der er risikable for hjertekomplikationer.

Main page - Other articles