Diabetes - faktorer.

diabetes behandling medicin online

Diabetes mellitus type 2 mellitus vil blive betragtet som en hyperglykæmi, insulinresistensniveau og stor svækkelse ved insulinfrigivelse. Dens patogenese er normalt forfærdeligt forstået, men begge medfødte elementer, der rammer insulinudladning og -respons og eksterne elementer, herunder vægtproblemer (se nedenfor) er afgørende.

 

Betydningen af ​​slægtsforskning ved at forudsige diabetes blev stresset i en finsk undersøgelse. Personer med diabetes mellitus type 2, der ikke havde nogen slægtsforskning af type 1 eller diabetes mellitus type 2, havde været mere modne ved udgangspunktet og fik bevaring af endogent insulinudskillelse i sammenligning med klienter, der oplevede en familiegruppe stor diabetes. Mennesker, der har en familiegruppe god, bare diabetes mellitus type 2, havde været endnu mere overvægtige, erhvervet bedre endogen insulinfrigivelse og havde været mindre tilbøjelige til at have islet-celle autoantistoffer end personer med familie og venner af både type 1 og type 2 diabetes.

 

Uanset hvor lang tid der er, opstår chancen for svækket glukose at opbygge en tolerance (IGT) eller måske type 2-diabetes op med at øge kropsvægten. Overvægt virker i det mindste delvist ved at forårsage resistensniveau over for insulinmedieret perifer glukoseabonnentbase, hvilket normalt er et vigtigt element i type 2 diabetes. Ændring af vægtproblemer mindsker også chancen for type 2-diabetes og hos patienter med nedsat sygdom øget glykæmisk kontrol. Ud over niveauet af vægtproblemer er fordelingen af ​​ekstra svinceller endnu en afgørende faktor for chancen for insulinindholdet af resistens og type 2 diabetes. Mængden af ​​insulinniveauet af resistens plus forekomsten af ​​type 2-diabetes forekommer at være højest i disse emner med brystmuskler eller mavesød. Selv om insulinniveauet af resistens og dårligt stillet insulinfrigivelse i diabetes mellitus type 2 har et betydeligt genetisk aspekt, kan de også påvirkes, de to positivt og negativt, ved simpelthen adfærdsmæssige elementer, såsom motion og rygning af cigaretter. Chancen for at få type 2-diabetes er absolut højere hos damer, der har haft svangerskabsdiabetes. Disse former for kvinder har defekter i både insulinsekretion og insulinhandlinger, intensiteten, som associerer med den nær fremtidige risiko for diabetes. Vægtproblemer vil være det mest afgørende risikobillede ved diabetes. Desuden er genetiske elementer, dvs. slægtsforskning og racemæssig, fysisk tab af fokus og rygende cigaretter væsentlige medlemmer til chancen for at producere diabetes. Id for personer i fare for diabetes er normalt signifikant som livsstil statisk korrektion (overvejende træning og overskydende vægttab) effektivt reducerer fremgangen af ​​diabetes.

Main page - Other articles