Diabetes - komplikation.

diabetes behandling medicin online

I tilfælde af at det stadig ikke er overvåget, kan diabetes mellitus forårsage dødelige problemer. Type 1 diabetes kan føre til diabetisk koma (omstændigheder af bevidstløshed på grund af utroligt høje grader af glukose inde i blodbanen) eller tab af liv. I de to typer en type og diabetes mellitus type 2 kan problemer omfatte blindhed, nyresvigt og kardiovaskulær sygdom. Diabetes kan medføre meget små blodbaneskibe når denne slags sker i arterier af din opmærksomhed, kan det føre til retinopati (nedbrydningen af ​​foringen bag øjet), hvilket fører til tab af synet. Diabetes mellitus kan være den førende årsag til nye tilfælde af blindhed hos personer i alderen 20-24. Når diabetes påvirker nyren, kaldes det egentlig nephropati (manglen på nyrerne til korrekt filtrering af kropssystemet forgiftninger). Ca. 30 procent af de seneste tilfælde af reniøs sygdom i sluttrinnet (nyresvigt) skyldes diabetes mellitus. Obstruktioner af store arterier hos diabetikere kan let resultere i forskellige kardiovaskulære komplikationer, herunder omfattende blodcirkulationstryk, koronarangreb og hjerteslag. Selvom disse typer af omstændigheder også forekommer hos ikke-diabetiske personer, er mennesker, der har diabetes, faktisk to til fire øjeblikke mere tilbøjelige til at opbygge hjerte-kar-sygdomme.

 

Hypoglykæmi, tilstand set som en stor unormalt lav grad af glukose i blodbanen. Symptomer på hypoglykæmi består af lethed, rysteri, bekymring, panik og svaghed og ægte besvimelse. Liderne kan også vise skifunktionsjusteringer og kunne synes at være berusede. Hypoglykæmi kan være konsekvensen af ​​hyperinsulinisme eller måske en overdreven mængde insulin, der eventuelt krediteres til en overdosis insulin - for personer med diabetes mellitus - eller til din krops overproduktion af insulin. Insulin kan være en nøgle komponent i styring af kulhydratfedtforbrændingskapacitet; når hyperinsulinisme finder sted, kan carbs og glukose forsætligt udtømmes på vej mod omdannelse til glykogen i optaget og muskelvæv og til fedtstoffer i sæbevandene.

 

Reaktiv eller effektiv hypoglykæmi - den hyppigste type - forekommer specielt blandt personer under psykisk stress. Derudover er det på grund af overdreven generation af insulin, generelt 3 til 5 timer efter fødevarer. Symptomerne vil være mildere end patienter, der opleves af simpelthen insulinafhængige diabetikere, og det kan kontrolleres ved simpelthen at formindske carbindannelsen. Da reaktiv hypoglykæmi tilbyder mange af de klassiske indikationer på depressiv lidelse eller måske stress og angst, er det fejlagtigt antaget at være årsagen til de vigtigste psykiske lidelser. Selv om denne form for sundhed er helt sikkert korrekt diagnosticeret, er det ofte fundet at ende med at blive anecdécico til i stedet for den umiddelbare årsag bag patientens symptomer.

 

Diabetes mellitus kan også udløse mangel på mening, især i lav hofte og ben. Disse stifter og nåle kan forhindre en person ved at mærke smerten eller måske ubehag ved enhver pause i din hud eller følsirritation, indtil følgende problemer tillader os, muligvis nødvendiggør amputation, der tilhører fødderne eller måske benet. Forbrænding af ubehag, bevidsthed om kontakt og frigidness af fødderne, betingelser, der i fællesskab betegnes som beskadigede nerver, kan også ske. Andre problemer omfatter højere risiko graviditeter hos diabetiske damer og en større forekomst af oral sygdom.

 

Forbindelsen mellem diabetes mellitus og osteoporose er fortsat kontroversiel. Selv om metaboliske maloklusioner af diabetes muligvis påvirker knoglemetabolismen, rammerne og mineralsituationen, er det ikke ryddet op, hvis disse former for tilpasninger faktisk er ansvarlige for den stigning i hulrisikoen, der observeres hos personer med type en og diabetes mellitus type 2. Børn og unge med type en særlig diabetes har fået nedsat kuboid mineralstabilitet (BMD) på underarmen, som ofte viser sig hyppigt med tiden. Næsten alle undersøgelser i type 2 diabetes oplevelse opdagede, at BMD er regelmæssig eller forhøjet på rygsøjlen, lårbenet og midt og distal radius. Disse resultater sætter på mænd og kvinder. Det er overflødigt at sige, at BMD er korreleret med body mass index.

Main page - Other articles