Dijabetes - inzulin.

lijekovi za liječenje dijabetesa na internetu

Inzulin, hormon, naveden u Langerhansovim otočićima gušterače, koji kontrolira brzinu metabolizma glukoze, masti i škroba u vašem tijelu. Kao i drugi proteini, inzulin je definitivno donekle probavljiv u slučajevima gdje se primjenjuje oralno i stoga se mora ubrizgati izravno u mišićnu masu koju medicinski koristi trenutak. U liječenju šećerne bolesti, koja je definitivno uzrokovana nedostatkom stvaranja inzulina ili jednostavnom inhibicijom djelovanja na stanice kože, inzulin se obično često povezuje s protaminom, što obično produžuje vrijeme kompresije smeća. Inzulin kristaliziran iz pankreasa sastoji se od cinka koji također produljuje potrošnju. Planiranje poznato kao protamin cink inzulin produžuje djelovanje hormona još dalje.

 

Inzulin se koristi u liječenju oboljelih od dijabetesa većine vrsta. Potreba za inzulinom ovisi o ukupnoj količini oslobađanja inzulina i rezistencije inzulina. Gotovo svi bolesnici s tipom dijabetesa zahtijevaju potpuno liječenje inzulinom, osim ako naravno ne dobiju otočić ili cijelu transplantaciju pankreasa; Različiti bolesnici s dijabetesom tipa 2 će zahtijevati inzulin jer se njihova beta mobilna ili prijenosna funkcija smanjuje kako vrijeme prolazi.

 

Inzulin je u početku preuzet iz stanica pasa gušterače pasa 1921. godine od strane kanadskih fiziologa Sir Frederick Granta Bantinga i Charlesa Herberta Ideala te britanskog fiziologa Buck Jamesa Rickarda Macleoda. Kanadski biokemičar James Bertram Collip nakon toga je stvorio da u adekvatno 100% čistom obliku završi ubrizgavanjem u ljudska bića. Molekularni okvir inzulina osnovao je 1955. španjolski biokemičar Frederick Sanger; to su bili prvi proteini koji su postali dešifrirani. Pojedinačni inzulin, prvi ljudski proteini koji se sintetiziraju, proizveden je 65. godine. Inzulin proizveden u bakterijama jednostavnom genetskom konstrukcijom postao je prvi pojedinačni hormon postignut na taj način da se koristi za brigu o ljudskoj bolesti. Za biokemiju inzulina, provjerite sagorijevanje glukoze kalorija.

 

Inzulin mora biti usmjeren na gotovo sve pojedince s tipom dijabetesa tipa 1, što će biti zbog autoimunog oštećenja otočnih stanica koje na kraju potencijalno mogu dovesti do gotovo cjelokupne insulinske insuficijencije. Maksimalna učestalost dijabetesa tipa 1 je samo dovoljno vremena za odrastanje, ali s obzirom na dvadeset pet posto slučajeva prisutnih nakon trideset i pet godina. Inzulin se može spomenuti za osobe s dodatnim dijabetesom zbog nedostatka gušterače, kao i kod velikog broja oboljelih od dijabetesa tipa 2 za kontrolu hiperglikemije.

 

Mnogo teže pitanje je kada trebate koristiti inzulin u osoba s dijabetesom tipa 2. Ovaj poremećaj se smatra i inzulinskom razinom rezistencije i relativnom insulinskom insuficijencijom. Lijek bi trebao početi s planom ishrane, gubitkom masnoće i vježbanjem, koji može redovito poticati normoglikemiju u slučajevima kada je usklađenost obično optimalna. Pojedinci s iscrpljujućom hiperglikemijom imaju tendenciju da počnu koristiti jedan ili čak uobičajeniji hipoglikemijski lijek. Metformin je izvrsna rana odluka, utemeljena na sigurnosnom računu, neutralan utjecaj na dobitak masti i sposobnost smanjenja glikemije. Inzulin se može dodati u slučaju da se ne postigne objektivna kontrola glikemije.

Main page - Other articles