Dijabetes - hipertenzija.

lijekovi za liječenje dijabetesa na internetu

Razina krvnog tlaka je univerzalni problem kod dijabetičara. Među ljudima koji imaju dijabetes tipa ti, učestalost hipertenzije se povećava s 5% na desetljeće, na trideset tri posto za dvadeset godina, i 70 posto za 40 godina. Postoji postojanje bliskog uvida između razine krvnog tlaka i dijabetičke bolesti bubrega kod ovih oboljelih; Prvo je svakako neuobičajeno u nedostatku potonjeg. Tlak krvnog tlaka obično se povećava unutar standardnog raspona oko tri godine nakon početka mikroalbuminurije.

 

Rano liječenje hipertenzije posebno je važno kod dijabetičara kako u jednakoj mjeri kako bi se spriječila koronarna bolest, tako i za smanjenje progresije bolesti bubrega i dijabetičke retinopatije. Između tipova nekoliko dijabetičara, prednosti ograničene kontrole tlaka krvnog tlaka mogu biti velike ili možda veće od prednosti točne glikemijske kontrole.

 

Početni lijek će uključivati ​​nefarmakološke metode, kao što je na primjer gubitak masnoće, povećana potrošnja voća, voća i povrća, te proizvodi s niskim sadržajem masti, vježbanje, ograničavanje soli i izbjegavanje konzumiranja cigareta i neželjenih alkoholnih pića.

 

Kao mjesta gdje su dijabetičari hipertenzije rizični za kardiovaskularne probleme, sve osobe oboljele od dijabetesa s prethodno spomenutim tlakom krvnog tlaka 140/90 mmHg trebale bi početi s antihipertenzivnim lijekovima. Uspješno izvođenje nefarmakološke terapije može kasnije omogućiti smanjenje doze ili možda količinu antihipertenzivnih sredstava za osiguranje.

 

Među dijabetičarima sa sistoličkim krvnim tlakom od 130 do 139 mmHg ili dijastoličkim tlakom od 80 do 89 mmHg, preliminarni lijek bi se trebao ograničiti nefarmakološkim metodama, kao što je na primjer gubitak težine, povišena konzumacija voća, svježe povrće i mliječni proizvodi s niskim sadržajem masti, tjelovježba, ograničenje soli i izbjegavanje pušenja cigareta i prekomjerno gutanje alkohola. U slučaju da se fokusiranje na stres ne ostvari nakon 90 dana, treba započeti liječenje s farmakološkim posrednicima.

 

Sve osobe s dijabetesom s tlakom krvnog tlaka od 140/90 mmHg ili više treba odmah započeti u jednako nefarmakološkim strategijama i antihipertenzivnim lijekovima, jer dovode do mjesta gdje su dijabetičari rizični za komplikacije srca.

Main page - Other articles