Dijabetes - čimbenici.

lijekovi za liječenje dijabetesa na internetu

Mellitus tipa 2 šećerne bolesti tipa 2 će se promatrati kao hiperglikemija, razina rezistencije na inzulin i veliko oštećenje otpuštanja inzulina. Njegova patogeneza je uobičajeno strašno shvaćena, ali su i urođeni elementi koji udaraju u iscjedak inzulina i odzivnost i vanjski elementi, uključujući probleme s težinom (vidi dolje), bitni.

 

Važnost genealogije u predviđanju dijabetesa naglašena je u finskoj studiji. Pojedinci s dijabetesom tipa 2 koji nisu imali genealogiju tipa 1 ili dijabetes melitus tipa 2 bili su zreliji na početku i imali su očuvanje endogenog izlučivanja inzulina u usporedbi s klijentima koji su doživjeli veliki dijabetes obiteljske skupine. Osobe koje imaju obiteljsku skupinu s dobrim dijabetesom melitusom tipa 2 bile su čak i više gojazne, dobivale su bolje endogeno otpuštanje inzulina i bile su manje sklonije da imaju autoantitijela na otočne stanice nego osobe s prijateljima i obiteljskom pozadinom oba tipa i tipa. 2 dijabetesa.

 

Bilo kakva dob, vjerojatnost slabljenja glukoze koja stvara toleranciju (IGT) ili možda dijabetes tipa 2, potiče podizanjem tjelesne težine. Prekomjerna težina djeluje barem djelomično tako što uzrokuje razinu rezistencije na bazu pretplatnika perifernog glukoze posredovana inzulinom, koja je obično važan element dijabetesa tipa 2. Promjena problema s težinom također smanjuje vjerojatnost dijabetesa tipa 2, a kod oboljelih s uspostavljenom bolešću povećava se kontrola glikemije. Osim razine težine, distribucija ekstra-lardoznih stanica je još jedna bitna odrednica šanse za rezistenciju na inzulin i dijabetes tipa 2. \ t Iznos rezistencije inzulina plus incidencija dijabetesa tipa 2 je najviši u onim temama s prsnim mišićima ili debljinom želuca. Iako razina rezistencije na inzulin i oslabljenog oslobađanja inzulina kod dijabetes melitusa tipa 2 imaju značajan genetski aspekt, na njih se također može utjecati, pozitivno i negativno, jednostavnim elementima ponašanja, kao što su vježbanje i pušenje cigareta. Šansa da imate dijabetes tipa 2 je definitivno viša kod žena koje imaju gestacijski dijabetes. Ove vrste ženki posjeduju nedostatke u izlučivanju inzulina i djelovanju inzulina, intenzitet koji se povezuje s rizikom od dijabetesa u bliskoj budućnosti. Problemi s težinom bit će najvažniji element rizika za dijabetes. Nadalje, genetski elementi, tj. Genealogija i rasni, fizički gubitak fokusa i pušenje cigareta su ključni članovi za mogućnost nastanka dijabetesa. Ljudi u opasnosti za dijabetes obično su značajni jer statička korekcija života (uglavnom vježba i gubitak težine) učinkovito smanjuje napredovanje dijabetesa.

Main page - Other articles